MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZDEMİR,

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZDEMİR,

?NEDEN CUMHUR İTTİFAKINA OY VERMELİYİZ??

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Adayı İsmail Özdemir, Neden Cumhur İttifakının desteklemesi konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Özdemir, ?Türkiye´de Ana Muhalefet şimdiye kadar yapıcı bir rol üstlenemediği gibi gündemi oyalayan bir anlayışın içinde oldu. CHP ve İYİ Parti Cumhur İttifakının karşısında HDP´li Selahattin Demirtaş´ı cezaevinden çıkarmak için bir kumpanya başlattı. Bu tür adımlar Türkiye´ye faydadan çok büyük zararlar verir. İşte bunun için Cumhur ittifakına destek istiyor ve seçmenlerimizin vicdanlarına güveniyoruz? dedi.

MHP Kayseri Milletvekili Adayı İsmail Özdemir, Yaklaşan 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 24 Haziran erken seçimleri öncesinde AK Parti, MHP ve BBP ile birlikte kurulan Cumhur İttifakı konusunda önemli açıklamalarda bulunan Özdemir, milletin neden bu ittifakı tercih etmesi gerektiğini şu sözlerle açıkladı.

"Cumhur İttifakını oluşturan, hayata geçiren anlayış 7 Ağustos Yenikapı ruhu ile beraber doğdu. Bu ittifakın temelleri ile beraber pratiği de 16 Nisan referandumunda ortaya konulmuş oldu. Milliyetçi Hareket Partisi ile Adalet ve Kalkınma Partisi Türkiye´nin en hayati meselelerinde bir araya gelerek, milletin bekleyen sorunlarını aşmak adına büyük bir sorumluluk ve fedakarlık örneği gösterdiler. Bizler bu fedakarlık örneğini gösterirken ne yazık ki özellikle 16 Nisan referandumunda Milliyetçi Hareket Partisi ile Adalet ve Kalkınma Partisi´nin tutumunu eleştiren siyasi partilere baktığımızda; Bugün bu partilerin başka bir ittifak çatısı altında karşımıza çıktığını görüyoruz. Şimdi demek ki burada bir itiraf var. Sözde olmasa da fiziki olarak ortaya konulan bir itiraf var. Bu şu demektir. Biz 16 Nisan Referandumunda toplumun önüne getirilen 18 maddeyi eleştirdik, anti-demokratik olduğunu söyledik ama şimdiki tutumda pek çok siyasi parti Cumhur İttifakının karşısına başka bir ittifak oluşturduk. Biz de böylece demokrasiye katkı sağlamış oluyoruz. Bu aslında biz yanılmışızın itirafıdır. O yüzden Ana Muhalefet Türkiye´de şimdiye kadar özellikle Cumhuriyet Halk Partisi üzülerek ifade ediyorum yapıcı bir rol oynayamadı. Yapıcı bir muhalefet rolü üstlenemedi. Üstlenemediği içinde ortaya somut sonuç ve çalışmalar koymak yerine sadece gündemi oyalayan, gündemle alakalı vakit kazanmaya çalışan günü kurtarmaya eğiliminde olan bir anlayış içerisinde oldu. Bununda ne kendilerine ne de Türkiye´ye bir faydası, katkısı olmadığı gibi bundan sonrada olamaz. Sonradan da yanlarına da bir İP (İYİ Parti) aldılar. Bir İP furyası başlattılar. Milliyetçi Hareket Partisi bunların kimler olduğunu çok iyi biliyor. Bunların herkesten önce farkında olan bir siyasi parti. Şimdi bu iki siyasi partinin de Cumhur ittifakının karşısında HDP´li Selahattin Demirtaş´ın cezaevinden çıkarılması noktasında siyasi bir tırnak içerisinde kumpanya başlatmış olmalarını da yabana atmamak lazım. Türkiye 6-8 Ekim hadiselerinde PKK´nın siyasi uzantısı olarak bizim gördüğümüz HDP´li Selahattin Demirtaş´ın bu ülkeye ne büyük zararlar verdiğini gördü. Şimdi bazı süslü kelimeler arkasına sığınarak özellikle demokrasi kavramını sıkılıkla kullanarak Selahattin Demirtaş üzerinden bir takım algı yürütmeye çalışmak bunu siyasi zemine taşıyacak tartışmalar noktasında adım atmak Türkiye´ye bir fayda sağlamaz. Sağlamadığı gibi Türkiye´ye büyük zararlar verir. Aslında bu yöndeki değerlendirmeler aynı şekilde bu sözü kullananların asıl niyetlerini ortaya koyuyor. Mehmetçik Irak´ın ve Suriye´nin kuzeyinde mücadele ediyor. Bu mücadele süreci devam ederken birileri Cumhur İttifakı karşısında PKK´nın siyasi bağlantısı üzerinde bulunan Selahattin Demirtaş dışarı çıksın diye bekliyorlar. İşte bunun için Kayserililerin vicdanlarına güveniyoruz. Bunun neticesini de 24 Haziran´da alacağımızı düşünüyorum.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı