MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZDEMİR, SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZDEMİR, SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

?TÜRKİYE´NİN YENİ DİRİLİŞ DESTANINI HEP BİRLİKTE YAZACAĞIZ?

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Adayları, tam kadro olarak ilçe seçim çalışmalarını Yahyalı´da sonlandırdı. Cumhur İttifakı ve Mecliste güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi için Yahyalı İlçesine adeta çıkarma yapan Adaylar, esnafların sorunlarını dinledi, vatandaşlarla sohbet etti. MHP 1. Sıra Adayı İsmail Özdemir, sorumluluğu bilen her vatandaşın 24 Haziran´da sandıklara gitmesi gerektiğini ifade ederek ? Cumhur ittifakını el ele, omuz omuza hep birlikte kazandıracak, Türk Milletinin yeni diriliş destanını hep birlikte yazacağız? dedi.

24 Haziran´da yapılacak 13´ncü Cumhurbaşkanı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Kayseri´de 40 gündür sahada olan Milliyetçi Hareket Partisi, ilçe gezilerinin sonuncusunu Yahyalı´da gerçekleştirdi. Tam kadro olarak Yahyalı´ya adeta çıkarma yapan MHP Milletvekili Adaylarını ilçe girişinde teşkilat yöneticileri davul, zurna ile karşıladı. Kalabalık bir konvoy eşliğinde İlçeye giren adaylar, ilk olarak Yahyalı İlçe Teşkilatını ziyaret ederek çalışmalarına başladı. İkiye ayrılan adaylardan İsmail Özdemir, Serap Şule Kalın, Emine Avşar, Rıfat Açıkgöz ve Veli Oğuzhan Öztürk, MHP  İlçe Başkanı Nebi Akkuş ile birlikte Yahyalı´da mahallelerdeki esnafları ziyaret ederken diğer adaylarda sanayiide çalışmalarını sürdürdü.

Esnafların yoğun ilgisi ile karşılaşan Özdemir ve beraberindeki adaylar, İlçe meydanında da vatandaşlarla sohbet ederek yaşlıların ellerini öptü, hayır dualarını aldı. Esnaf ziyaretlerinde bir işyeri sahibinin Türk Sinemasının unutulmaz oyuncularının fotoğraflarının yer aldığı Nostalji köşesini yakından inceleyen Özdemir, burada hatıra fotoğrafı çektirdi. İlçede tarihi kilim ve hediyelik eşya satan bir işyerini de ziyaret adaylar, buradan yakınlarına hediye almayı da ihmal etmedi.

Yahyalı İlçesinde resmi kurum ziyaretleri de yapan Milletvekili Adayları, Kaymakam Gökhan İçen ile Belediye Başkanı Esat Öztürk´ü de makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Yaklaşık 4 saat süren seçim çalışmalarında girilmedik işyeri, sıkılmadık el bırakmayan adaylar, İlçe Teşkilatının meydanda düzenlediği iftar programına katılarak oruçlarını açtı.

Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı iftar yemeğinde oruçlar açıldı, eller semaya açılarak dua edildi.

MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok ve il yöneticilerin katıldığı programda konuşan 1. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Özdemir, 40 gündür sahada olduklarını belirterek gece gündüz demeden hemşehrileriyle buluştuklarına vurgu yaptı. Özdemir yaptığı açıklamada şunları söyledi.

 ? Cumhur ittifakının ilkesel yaklaşımı kendisini ilahi kelimetullah ülkesinde bu çerçevede bu şekilde bulmuştur. Bu ruh asil bir ruhtur. Bu ruh Türk milletinin tarihinden gelen kaynağını ve feyzini yüce dinimiz İslamdan alan bir ruhtur. Mutlaka hedefine varacaktır, hedefine götürülecektir. Burada Milliyetçi Hareket Partisi ile Ak Partinin kadroları vardır. Artık söz dinleyen değil, sözünü küresel seviyede dinleten bir Türkiye´yi inşa etme sorumluluğu hepimizin omuzundadır. Çünkü bizi bekleyen var. Çünkü mazlumların feryadına artık daha fazla kulak tıkayamayız. O vakit her birimiz sorumluluğumuzu biliyorsak 24 Haziran´da sandıklarda olacağız. 24 Haziran´da milletin vicdanından yana taraf olacağız. 24 Haziran´da milletin aklına değer verdiğimizi göstereceğiz. Cumhurun ittifakında buluşup Cumhurbaşkanlığı Hükümet Etme Sistemini Türkiye´ye inşallah el ele, omuz omuza hep birlikte kazandıracak ve Türkiye´nin Türk Milletinin Yeni Diriliş Destanını Allahın izniyle hep birlikte yazacağız.? dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı