MHP MİLLETVEKİLİ HALAÇOĞLU:

MHP MİLLETVEKİLİ HALAÇOĞLU:

?GENÇLERİMİZİ KAHVE KÖŞELERİNDEN KURTARMAK İSTİYORUZ?

MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu parti binasında bir basın toplantısı gerçekleştirerek Tomarza ?Sarız ve Pınarbaşı ilçelerinde genleri kahvehanelerden kurtarıp, spor yapma alışkanlığı kazandırmak maksadı ile projeler geliştirdiklerini kamuoyu ile paylaşıp, yetkililerden destek istedi? Halaçoğlu ülkemizde terörün sona ermesi için PKK´nın para kaynaklarını ve silah desteğini önlemek gerektiğine vurguladı?.
MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, parti il binasında gerçekleştidiği basın toplantısında Tomarza ?Sarız ve Pınarbaşı ilçelerinde genleri kahvehanelerden kurtarıp, spor yapma alışkanlığı kazandırmak maksadı ile projeler geliştirdiklerini kamuoyu ile paylaşıp, yetkililerden destek istedi?
Vekil Halaçoğlu sözlerinin devamında PKK terör örgütünün elindeki silahların sadece Amerika ordusunda bulunan Amerikan silahları olduğunu savunarak, Pkk terörünün önlenmesinin yollarını açıklayıp şunları kaydet?
?25 Haziran 2015 ile 28 Ocak 2016 tarihleri arasında 138 asker, 107 polis 5 korucu olmak üzere 250 şehit verdik. İnşallah bundan sonra vermeyiz. Ocak itibarıyla verdiğimiz şehit sayısı 17 asker, 19 polis 1 korucu olmak üzere 37 şehit verdik. Bu nasıl oluyor. Biliyorsunuz ki 3 yıllık çözüm süreci adı altında yapılan PKK ile görüşmelerde PKK, hükümette itiraf etti. Şehir yapılanmasını tamamladılar. Silahlandılar. PKK´nın kullandıkları çoğu Amerikan silahları. Kobani´ye PYD verilen silahlar bir tünel kazılmak suretiyle Türkiye´ye geçirilmiş ve PKK´ya kazandırılmıştır. Biz bunu secim öncesinde söyledik. 80 bin silah ve tonlarca patlayıcının ülkeye sokulduğunu söyledik. Bizi dinlemediler. Hatta valilere verdiği görmeden gelin talimatıyla ortaya koymuş oldular.?
MHP´li Yusuf Halaçoğlu, surların içerisinde yer alan Diyarbakır Sur ilçesinin yeraltında var olan dehliz ve tünellerden bahsederek, ?PKK´nın şehir yapılanmasını önemli idi. Nitekim Sur ilçesi Diyarbakır´da surların içinde, merkezdedir. Yeraltında dehlizler ve tüneli olan bölgedir. Evler arasında PKK birbirine geçiş bölgeleri hazırladı. Bubi tuzakları, keskin nişancıları yerleştirdiler. Mahalle bugüne kadar verilen mücadelede PKK´dan temizlenmedi. Cizre´de ve Silopi içinde aynı durum geçerlidir. Mardin´de aynıdır. PKK dağlarda değil şehir içinde saldırılarda bulunuyor. Milli Güvenlik Kurulu kararında mücadelenin devam edeceği kararı alındı ve yerindedir. Güvenlik güçlerimiz bu bölgede hassas bir mücadele veriyor. Bunun farkındayız. Evleri zarar gören vatandaşlarımızın zararların devlet tarafından karşılanacak olması iyi bir gelişmedir? diye konuştu.
HABER : S.ERDOĞAN



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı