MHP İL BAŞKANI SERKAN TOK:

MHP İL BAŞKANI SERKAN TOK:

“BAŞBUĞ TÜRKEŞ’İN EVLADI OLMANIN ONURUNU YAŞIYORUZ”

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, Milliyetçi Hareket Partisi Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in vefatının yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında Lider Türkeş’i hiçbir zaman unutmayacağını vurgulayarak “Başbuğumuz, Türklüğün güneşi ve inançlarımızın parlayan yıldızıdır" ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, Milliyetçi Hareket Partisi Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’i vefatının 24. Yıldönümünde andı. Alparslan Türkeş'in dünyada emsali görülmemiş bir siyaset tarzının uygulayıcısı olduğunu belirten Başkan Tok; "Bugün Milliyetçi-Ülkücü Hareket'in başöğretmeni, dünya Türklüğünün başbuğu, Türk Milliyetçiliğinin kurucusu, Türk Milliyetçiliğinin siyasi bayrağı, Türk-İslam düşünce sisteminin hamisi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Atatürk'ten sonraki yol başçısı, gönül, fikir ve dava adamı merhum başbuğumuz Alparslan Türkeş'i anıyoruz. O, Türk Milliyetçiliğinin bayrak ismi olarak her zaman izinden gittiğimiz ufuk insan, Türklüğün güneşi ve inançlarımızın parlayan yıldızıdır. Gençlerle yola çıkmış, yüz binlerce genç yetiştirmiş, Türkiye'yi, Türk dünyasını ve dünyayı saran fikirleriyle tarihimizin en önemli şahsiyetleri arasına girmiştir. Yetiştirdiği Türk Milliyetçisi, Türkiye sevdalısı ve Turan ideali olan gençlerle kendisinden sonraki devirlere bile mührünü vuran Başbuğ Türkeş hiçbir zaman unutulmayacaktır. Yaşadığı sürece, fikirleri ve yaptıklarıyla Atatürk'ün izinden ayrılmayan Başbuğ Türkeş, dün ve bugün olduğu gibi yarın da geleceğimizi aydınlatacaktır” değerlendirmesinde bulundu.

Alparslan Türkeş'in kendilerine her türlü zorluğa karşı dimdik durmayı öğrettiğini dile getiren İl Başkanı Tok, her geçen gün Türkeş'in ve mücadelesinin daha iyi anlaşıldığını gördüklerini de belirterek; "Onun evlatları olmaktan dolayı gururluyuz. Siyasi hayatımıza damga vuran Başbuğumuzu rahmet, minnet ve dualarla anıyor, Liderimiz Devlet Bahçeli'nin izinde Türkeş ideallerine doğru yürüyoruz. Biz onun evlatları olarak hiçbir zaman onun acısını yaşamadık; fakat onun evladı olmanın onurunu her daim yaşıyoruz” şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı