Mhp milletvekili adaylarını görücüye çıkardı

Mhp milletvekili adaylarını görücüye çıkardı

 

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Teşkilatınca tertiplenen iftar yemeğinde 28. Dönem Milletvekili adayları kamuoyuna tanıtıldı.

28. Dönem Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı’na Mhp Genel Başkan Yardımcısı ve 1. Sıra adayı İsmail Özdemir ve diğer vekil adaylarının yanı sıra MHP Kayseri İl Başkanı Ahmet Bağçovan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Çelik, MHP Kayseri milletvekili adayları, parti yönetimi, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.                                                       

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren MHP İl Başkanı Ahmet Bağçovan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden seçilmesi ve partilerinin mecliste en yüksek oranda temsili için gecelerini gündüzlerine katacaklarını ifade ederek, “ Türk Milleti oynanan bütün oyunları 14 Mayıs gecesi boşa çıkaracaktır” değerlendirmesinde bulundu.                 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan programda konuşan MHP Kayseri 1. sıra milletvekili adayı İsmail Özdemir, Millet İttifakı’na eleştirilerde bulunarak, şunları kaydetti “Cumhurbaşkanlığı hükümet etme sistemi ve Cumhur İttifakı, Türkiye’ye yönelmiş bulunan beka tehditlerinin ortadan kaldırılması, milli güvenliğimizin daha da güçlendirilmesi ve 21’inci yüzyılda Türk asrında, Türk yüzyılında milli ülkülerimizin gerçekleştirilmesi için muazzam başarılara imza atmıştır. Bütün bunlar olurken, karşımızda bulunan zillet cephesi ise gerçekte muhalefeti Cumhur İttifakına ve Cumhurbaşkanımıza değil, bizzat Türkiye’nin kendisine yapmıştır. Türk milleti ile bir ve beraber olamayanlar Türk milletinin hasımlarıyla kol kola girmişlerdir. Ankara’da iktidar aramayanlar Washington’dan, Brüksel’den medet umar hale gelmiştir.  Ezanlarımızdan rahatsız olanlar dönüp, diğer tarafta bu milletin kutsallarına hakaret eden ne kadar kesim varsa hepsine sözde demokrasi ve özgürlük adı altında sahip çıkar görüntüsü sergilemişlerdir. Cumhur İttifakı Türklüğün muazzam kudretinin daha da ileri bir seviyeye taşınması noktasında kararlı bir irade ortaya koyarken, karşımızda bulunan zillet ittifakı ne yazık ki Türkiye hasımlarının oyunlarında ve hesaplarında payanda olmuşlardır”                                         

MHP Kayseri 2. sıra milletvekili adayı Baki Ersoy da, 14 Mayıs’taki milletvekili seçimlerinde MHP’nin Kayseri’de birinci parti olarak çıkacağını belirterek şunları ifade etti.  “Bizler sizlere mahcup olmama adına gece demeden, gündüz demenden ‘sevdamız Kayseri’ diyerek, çalıştık. Bunu bütün Türkiye biliyor. Buradan bir iddia ortaya koymak istiyorum. İnanın Kayseri 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi adına Türkiye’nin en başarılı şehri olacaktır. Bunu şunun için söylüyorum; ben Türkiye’de birçok şehre gidiyorum ve gittiğim yerlerdeki teşkilat yapılarının hepsini görüyorum. Allah hepsinden razı olsun. Çok güzel çalışmaların altına imza atıyorlar. Ancak bizim Kayseri’miz başkadır. Kayseri milliyetçi, ülkücü hareketin kalesidir. Bizim birinci görevimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı olarak seçtirmektir. O bize emanettir. Ülkücü delikanlı olur, delikanlı sözünde durur. Biz Recep Tayyip Erdoğan’ı Allah’ın izniyle 14 Mayıs gecesi acık ara Cumhurbaşkanı olarak seçtireceğiz. Diğer taraftan milliyetçi, ülkücü hareketin bir evladı olarak söylüyorum ki Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri’de birinci parti olacaktır. Ben buna yürekten inanıyorum. Ben TBMM’de sağ tarafıma baktığımda PKK’nın siyasi uzantısı olan HDP’li vatan hainlerini görüyorum. Sol tarafıma baktığım zamanda partimize ihanet edenleri görüyorum. HDP’nin 70’in üzerinde milletvekiliyle temsil edildiği TBMM’de milliyetçi hareket partisi 48 milletvekiliyle temsil edilmemelidir. Bu bizim çok gücümüze gidiyor. Benim sizden istirhamım ve talebim şudur; biz milliyetçi, ülkücü hareketin kalesi olan sevdamı Kayseri’de yaşıyoruz. Kayseri’ye yakışan milliyetçi, ülkücü hareketin özellikle önümüzdeki seçimlerde birinci parti olarak çıkmasıdır.”                                                             

 



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”