MHP MİLLETVEKİLİ ERSOY:“ KAYSERİ’YE YATIRIM OFİSİ KURULMASI İÇİN TALEPTE BULUNDUK “

MHP MİLLETVEKİLİ ERSOY:“ KAYSERİ’YE YATIRIM OFİSİ KURULMASI İÇİN TALEPTE BULUNDUK “

Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi İlçe Başkanlığı tarafından istişare toplantısı düzenlendi.

Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi İlçe Başkanlığı tarafından istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan MHP Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri'de hiç yatırım ofisi olmadığını ve bu konuda görüşmelerin başlatıldığını söylerken, yatırım ofisi kurulması için talepte bulunduklarını belirtti.

MHP Melikgazi İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya MHP İl Başkanı Serkan Tok, MHP Milletvekili Baki Ersoy, Melikgazi İlçe Başkanı Enes Ertuğrul Kalın, MYK üyesi Serap Şule Kalın ve partililer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Melikgazi İlçe Başkanı Enes Ertuğrul Kalın 17 gün içerisinde çalışmaları hızlandırdıklarını ve daha fazla hizmet verebilmek için çalışacaklarını söylerken şunları kaydetti.

 "Yaklaşık 17 gün gibi bir sürede Melikgazi'ye nasıl daha iyi hizmet veririz, sorunlarına nasıl değiniriz diye fırsat buldukça çalışma yapma imkanımız oldu. Bu çalışmalarımız neticesinde eksik gördüğümüz alanlarda ilgili komisyonlarımızı kurarak, arkadaşlarımızı bu komisyonlarda görevlendirdik ve bu komisyonlar çalışmalarına dün itibariyle başlamış durumda. Bizim çok önem verdiğimiz bir komisyon var, 'İş ve Çalışma Hayatı Komisyonu' isminde. Bilindiği üzere bölgemizde 2 tane büyük organize sanayi bölgesi var ve buralarda hemen hemen her gün iş kazaları, meslek hastalıkları ve daha büyük sıkıntılar yaşanmaktadır. İşveren açısından daha büyük problemler arz etmekte. Biz bu konularda gerekli çalışmaları yapmak üzere bu komisyonu kurduk. Bu komisyona hem işveren arkadaşlarımız hem de işçi olan arkadaşlarımızla beraber iş sağlığı ve güvenliği arkadaşlarımız görevlendirilmek üzere çalışmalarına başlamış bulunmaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi, halk nerede görmek istiyorsa orada olacaktır ve ben ilk ziyaretimizin bilgisini vermek istiyorum. Allah nasip ederse 31 Mart öncesinde verilen sözlerin takipçisi olduğumuzu bildirmek üzere ilçemizin dışarı mahallelerinden olan Turan mahallesine vekilimiz Baki Ersoy'un da katılımı ile bir program düzenleyeceğiz"

50 yıllık bir partinin öncüleri olduklarını dile getiren İl Başkanı Serkan Tok ise şunları söyledi.  "Milliyetçi Hareket Partili arkadaşlarımızın bugün tek eksiği ney diye sorarsanız, kadın kolları derim. 50 yıllık bir siyasi partinin gelecek nesillere daha güçlü gelebilmesi ve iktidara ortaklığı değil, iktidar olabilmesinin tek yolu kadın kollarının güçlenmesinde ve eşlerimizin de parti programlarına katılmasıyla bu işi daha geniş alanlara taşıyacağımızı görüyorum."

Kayseri'de yatırım ofisi kurulması için talepte bulunduklarını belirten Milletvekili Baki Ersoy ise sözlerini şöyle sürdürdü.  "Türkiye büyüyen bir ülke ve 2023 yılında dünyada ilk 10'a girebilecek seviyedeki bir ülke ve kimse merak etmesin yapılan işlerin hepsini dinleyerek, ne kadar büyük bir ülke olduğumuzu ve bakanlıklarımızın çalışmalarının ne kadar yerinde olduğunu bizzat görüyoruz. Bugün ülkemizde bazı sıkıntılar var ama biz bunları aşabilecek güçteyiz. Yeter ki birlik olalım ve beraberliğimizi bozmayalım. Kayseri de bulunduğu yeri hak etmeyen bir şehirdir. Ben yatırım ofisi olup olmadığını sormuştum ve Gaziantep'te 12 tane ofis var, Hatay'da 3 tane var ama Kayserimizde hiç yok. Dolayısıyla bizim bunları dile getirmemiz gerekiyor. Otoban ve hızlı tren konusunu da yine orada konuştuk. Kayseri'nin bunu hak etmediğini söyledim"



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Gazete Talas yine dopdolu

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı