MHP ADAY ADAYI PROF.Dr. MUSTAFA ALKAN

MHP ADAY ADAYI PROF.Dr. MUSTAFA ALKAN

ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

HABERİ İZLE

  Milliyetçi hareket partisinden aday adayı olan  Prof. Dr. Mustafa Alkan, parti binasında basın toplantısı düzenleyerek aday adaylığını açıkladı. Alkan,  Kayseri siyaset tarihinde bu güne kadar ki en büyük fırsatı yakalamış olmasına rağmen fırsatlar değerlendirememiştir dedi.

MHP Milletvekili aday adayı Mustafa Alkan,  basın toplantısı düzenleyerek, Ak Partili yöneticilerin Kayseri'ye ciddi anlamda hizmet veremediğini söyledi. Alkan,” Son 15 yıldır Kayseri bir Cumhurbaşkanına sahip, Önemli bir Bakanlığa sahip, her dönem 6, 7 milletvekili çıkarmış bunun yanında son 3 dönemdir yerelde Belediyeleri elinde bulunduran AKP ne yazık ki Kayseri'ye ciddi bir hizmet ve yatırım getirememiştir dedi.  Alkan şöyle konuştu.

Bundan 50 yıl önceki belediye başkanlarının vizyonunun yarısına dahi sahip olmayanlar Kayserinin gelecek 50, 60 yılına sarih bir tek proje ortaya koyamamışlardır. Kayseri bundan 20 yıl öncesinde kendi kategorisindeki illerin 15-20 yıl ilerisinde iken bugün Gaziantep, Konya, Eskişehir, Bursa, Denizli, Çorum vb. birçok ille kıyaslandığında, her alanda bu illerin 15-20 yıl gerisine düşmüştür. Bu demektir ki kayseri 20 yıl geriye götürülmüştür. Geneldeki siyasete gelince, bütün vatandaşlarımızın yakından izlediği gibi Türkiye cumhuriyet tarihinin en tehlikeli ve sonu belli olmayan sürecine doğru sürüklenmiş, dönülmez bir bölünme ve parçalanma sürecine doğru hızla ilerlemektedir. Ekonomi, sosyal yapı çözmek üzere, millet kutuplaştırılmış ve ötekileştirilmiş, hak hukuk yok edilmiş, devlet kurum ve kuruluşları tüketilmiş, ülkemizde tam bir kaos ortamı hakim olmuştur. Bütün ülkücüler tarihi sorumluluk içinde MHP saflarında yerini almalı Türk Milletine, Türk Devletine ve Türk Vatanına sahip çıkmalıdırlar. Bende bu mücadele de yerimi almak için MHP den aday adayı olarak buradayım. Diye konuştu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı