MHP´DE KONGRE

MHP´DE KONGRE

TAKVİMİ BAŞLIYOR

Son genel seçimlerden bu yana olağanüstü kongre tartışmaları yaşayan MHP olağan kongre takvimini önümüzdeki ay başlatacak. MHP MYK´nın daha önce aldığı karar doğrultusunda ilçe kongre takvimi 9 Ekim´den uygulamaya geçecek.
MHP üyeleri ekimde kongreye gidiyor.1 Kasım genel seçimlerinden sonra olağanüstü kongre tartışmalarından 15 Temmuz darbe girişimi akşamına kadar kurtulamayan MHP´de, olağan kongre süreci başlatılıyor.
MHP Merkez Yönetim Kurulu´nun (MYK) daha önce aldığı karar gereğince partide ilçe kongre takvimi 9 Ekim´de başlayacak. Takvime bağlı olarak önce üye listeleri askıya çıkacak ve sonrasında da belde ve ilçe kongre tarihleri ilan edilecek. Kayseri´nin büyükşehir olması nedeniyle belde bulunmadığından dolayı üye listelerinin ilçe binasında askıya çıkartılması ile birlikte kongrelerinde ekim ayı çıkmadan başlatılması bekleniyor.
1 Kasım genel seçimleri sonrasında kurultay delegelerinin yarıdan fazlasını genel merkezin aleyhine tavır takınması nedeniyle bu kongre sürecinin çok sıkı tutulacağı belirtiliyor. MHP Lideri Bahçeli´nin Teşkilattan sorumlu genel başkan yardımcısı Şefkat çetin´e verdiği talimata bağlı olarak il başkanları da ilçe delegelerinin ve il kongrelerde il için seçilen delegeler noktasında titiz davranılmasını istedi.
MHP İl Başkanı Baki Ersoy´unda önümüzdeki günlerde Ankara´ya giderek Şefkat Çetin´le kongre takvimi , diğer genel merkez yöneticileri ile de Yüksek Disiplin Kurulu´na sevk edilecek isimler konusunda bir değerlendirme yapacağı ileri sürülüyor.
MHP kongrelerinde Kocasinan, Melikgazi ve Talas ilçe başkanlarının yeniden aday olmalarına ve seçilmelerine kesin gözle bakılırken,görevden alınan ve yerlerine yeni atama yapılan ilçe başkanlarının bir bölümünün değişebileceği belirtiliyor.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı