MHP`DEN CEMİYETE ÇIKARTMA

MHP`DEN  CEMİYETE  ÇIKARTMA

MHP İl Başkanı Mete Eke Büyükşehir Belediyesi için aday gösterilen Mustafa Özsoy`u da yanına alarak Gazeteciler Cemiyeti`ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Mhp kurmaylarını Cemiyet Başkanı Veli Altınkaya`nın ağırladığı ziyarette taraflar karşılıklı olar

Ziyarette il olarak konuşan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı nVeli Altınkaya "Meslekdaşlarımızın yaklaşan yerel seçimler öncesinde bütün adaylara eşit mesafede durması gerektiğine inanıyorum ve duracaklarından da hiçbir şüphem yok." diyerek  başladığı sözlerine şöyle devam etti.. Bundan kastım şudur, tüm televizyon ekranları siyasi parti adaylarına açık olacaktır, açık olmalıdır. Daha önce çeşitli yerlerde de ifade ettim, bana göre televizyon ekranları ve gazete sütunları iktidar partisinden çok muhalefet adaylarına açık olmalıdır. Radyo ve Televizyon Üst Kurulunun son düzenlemesiyle televizyon ve radyolarda siyasi partilerin ve adayların tanıtımının yapılmasına izin verildi.Daha önceki mevzuatta bu izin yoktu."

 

Ziyarette  söz alan bir diğer isim MHP  İl Başkanı Mete Eke de, "Burada mahalli idare seçimlerimde Mhp`yi büyükşehirde temsil edecek Mustafa Özsoy beyle değerli cemiyeti bir ziyarette bulunmak üzere huzurlarınızdayız. Sayın başkanımızın işaret ettiği birçok konuya azami anlamda gayret gösteriyoruz" diye konuştu.

 

Milliyetçi Hareket Partisi  Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Özsoy`da konuşmasında halka hizmet için göreve talip olduğunu belirterek; "Daha önce kaymakam olarak görev yaptığım yerlerde, yapmış olduğum hizmetleri, ` Yarın Allah`ın huzuruna varınca o halk bizden şikayetçi olmasın, şefaatçi olsun`, anlayışıyla yaptım ve hep, hesabı hakimler hakimi olan Allah`a vereceğimiz düşüncesiyle hizmet ettik.  2 aydır Kayseri`nin sorunlarını uzman kişilerle ve profesörlerle inceledim. Kayseri`de büyük sorunlar var, bu kadar hızlı büyüyen bir şehirde bu tarz sorunlar olması doğaldır. Bu topraklarda yaşayan insanların geleceğine nasıl katkıda bulunabiliriz diye aday olduk. Ben buraya kimseyle kavga etmeye gelmedim. Ben buraya herkesin gönül dostu olmaya geldim. İdarecinin şükrü Allah katında yönettiklerine adil davranmasından geçer. Ben şehre bugüne dek hizmet vermiş herkese teşekkür ediyorum. İnşallah rabbim nasip ederse, halkımızın da bize teveccühü olursa biz bu şehre hizmet için talibiz" ifadelerini kullandı...

 

Bir medya mensubunun ; "Projeleriniz içerisinde `rüya` diyebileceğiniz bir projeleriniz var mı ?" sorusu üzerine Özsoy; " Bence bu şehre metro yakışır. İkinci olarak ise turizmle ilgili bir projemiz var. Avanos`a gelen turistleri Kızılırmak üzerinden gemilerle kayıklarla Kayseri`ye getirerek turizm anlamında, Kayseri için yeni bir gelir kaynağı oluşturacağız" diye konuştu.



Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi