MHP KURULTAYI DÖNÜŞÜ KAZA

MHP KURULTAYI DÖNÜŞÜ KAZA

1 ÖLÜ 28 KİŞİ YARALI

       HABERİ İZLE

Kayseri`de MHP`nin 11. Olağan Büyük Kurultayı`na katılanları taşıyan midibüsün şarampole devrilmesi sonucu 1 kişi öldü  28 kişi yaralandı.kaza sebebiyle Kayseri Pınarbaşı yolu trafiğe kapatıldı.

MHP'nin 11. Olağan Büyük Kurultayı`na katılanları taşıyan midibüsün Kayseri Malatya karayolu  60. kilometresinde şarampole yuvarlanıp  uçması sonucu 1 kişi öldü  28 kişi'nin yaralandı bildirildi.

Olay  Kayseri Malatya karayolunun 60. Kilometresinde meydana geldi. H.G. idaresindeki 46 PA 143 plakalı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.

Yaşanan olayın ardından olay yerine polis, jandarma, 112 ve itfaiye ekipleri sevk edilirken yoğun kar yağışı ekiplerin olay yerine ulaşmasını zorlaştırdı.

Kaza sebebiyle Kayseri Pınarbaşı yolu ulaşıma kapandı.yaralılar Pınarbaşı devlet hastanesine ve Kayseri'deki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındığı bildirildi.

Öte yandan Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, Pınarbaşı bölgesinde yaşanan kazayla ilgili taziye mesajı yayımladı.

Ersoy, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

Kayseri-Malatya yolunun 60. Kilometresinde Kahramanmaraş İl ve İlçe Teşkilatı mensuplarımızın aralarında bulunduğu midibüs şarampole yuvarlanmıştır. Sabaha karşı meydana gelen kazada Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Paksoy sabah 4.30 sıralarında vefat etmiştir. Vefat eden ağabeyimizin naşı memleketine gönderilmiştir.

Bununla birlikte 28 dava arkadaşımız da yaralanmıştır.

Bunlardan iki tanesi yoğun bakımda olup 13 kişi taburcu edilmiştir. Bir kişi göğüs cerrahisi yoğun bakımında, bir kişi beyin cerrahisi yoğun bakımda, bir kişi beyin cerrahide, bir kişi plastik cerrahide, bir kişi göğüs cerrahide, diğerleri ise gözetim altında tutulmaktadır. Halen İl Teşkilatımız olarak hastanelerde olan yaralılarımızın tedavisi ile ilgilenmekteyiz. Partililerimizin yaşadığı acıyı derinden hissetmekteyiz. Bu üzücü kaza karşısında söylenecek fazla söz yoktur. Vefat eden ağabeyimize Allah`tan rahmet, yaralılara acil şifa, yakınlarına ise başsağlığı diliyorum.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"

Talas'ta kitap kurtları ödüllendirildi

Başkan Özdoğan: "Büyük su projesi ile dere ıslahı ve su güvenliği sağlanacak"