MHP´Lİ KADINLARDAN

MHP´Lİ KADINLARDAN

ÇOCUKLARI ISITACAK KAMPANYA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Kadın Kolları üyeleri, havaların soğumasıyla birlikte ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılmak üzere atkı ve bere örerek, çocukların kış mevsimini daha rahat geçirebilmesi için kampanya başlattı.

Parti binasında açıklamalarda bulunan İl Kadın Kolları Başkanı Emine Özge Soysal; ihtiyaç sahibi çocukların kış mevsimini rahat geçirebilmeleri için böyle bir kampanya başlattıklarını ifade ederek; ?Çalışmalarımız daha çok çocuklar ve kadınlara yönelik olduğu için, kış mevsiminin gelmesinden dolayı çocuklarımızın üşüdüğünü, birçok çocuğun ihtiyacı olduğunu düşünüp kampanya başlattık. Bu kampanyanın iki amacı var; biri görünen diğeri görünmeyen tarafı. Görünen tarafı, ihtiyacı olan bütün çocuklarımıza ulaşabildiğimiz kadar atkı ve bereyle kış dönemini daha rahat geçirmelerini sağlamak. Görünmeyen tarafı ise örgü terapidir. Kadınlarımız günlük hayatlarında birçok stres yaşıyorlar. Yoğun çalışmalarının arasında örgü örerek belki bir şekilde psikolojilerini rahatlatmak da kampanyanın ikinci amacı oldu. Şuanda arkadaşlarımızın hepsi evlerinde zaten yaptılar, aynı şekilde burada da devam ediyoruz? diye konuştu.

Kampanyaya desteğin oldukça fazla olduğunu sözlerine ekleyen Soysal, Kampanya sadece Kayseri´de değil bütün Türkiye´de ses getirdi. Bana birçok kişi ulaşıp yün ipler, atkılar örüp gönderdiklerini söylediler. Birçok evde de atkı ve bereler örülüyor. Bunlar elime ulaşacak inşallah. Amacımıza ulaştığımızı düşünüyoruz, inşallah bittikten sonra yerlerine teslim edeceğiz. Maddi ve manevi katkısı olan bütün herkese teşekkür ediyorum? dedi.


Haber Kaynak : İHA

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ