MHP´Lİ ÖZDEMİR´DEN

MHP´Lİ ÖZDEMİR´DEN

ATAŞ´A GÖNDERME

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti´ne nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette ülke ve yerel gündemine dair değerlendirmelerde bulunan Özdemir, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin hesaplaşma evresine çevirmeye çalışıldığına dikkat çekip, isim vermeden Millet İttifakı Büyükşehir adayı Dursun Ataş´ın ?Seçilirsem Suriyelileri geri göndereceğim? açıklamasına tepki göstererek ?Kimse haddi ve yetkisi olmayan konulara girip toplumsal huzuru bozmaya çalışmasın? ifadesini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti´ne nezaket ziyaretinde bulundu. Cemiyet Başkanı Veli Altınkaya ve ekip arkadaşları tarafından karşılanıp ağırlanan Vekil Özdemir ülke ve yerel gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Özdemir sözlerine Kayseri Gazeteciler Cemiyeti´nin ev sahipliğinde gerçekleşen ?Küresel Gazeteciler Konseyi´ toplantısının önemine vurgu yaparak başladığı sözlerinin devamında ülkemizdeki toplumsal huzur ve milli istikrarın bozulmaması için 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı´nın başarılı olmasının son derece önemli olduğunu vurgulayarak "31 Mart´a geldiğimizde bu sistemin devamıyla alakalı Türk Milleti´nin iradesini yeniden ortaya koymasının anlam ve önemi büyük. Özellikle de beka tehdidiyle karşı karşıya kaldığımız bir dönem içerisinde.  31 Mart´ı hesaplaşma evresine çevirmeye çalışıyorlar. Dolayısıyla bu şartlar altında Türkiye´yi yeni bir siyasi krize sokmamak için, toplumsal huzurumuzu ve milli istikrarımızı bozmamak için Cumhur İttifakı´nın 31 Mart´ta başarılı olmasının son derece önemli olduğunu düşünüyoruz. Bunu da zaten aziz milletimizle her fırsatta paylaşıyoruz? ifadelerini kullandı.

Sözlerinin devamında arzuladıkları temel başarının 31 Mart ile alakalı yüzde 52´lik oy oranına erişebilmek olduğunu belirten Özdemir "Çünkü birileri yeni bazı siyasi senaryolarla Türkiye´yi, Türk Milleti´nin irade ve kararlılığıyla beraber girmiş olduğu asli yol ve rotadan saptırmanın arayışı içerisindeler. Cumhur İttifakı her yönüyle şeffaf bir ittifaktır. Türk Milleti´nin iradesi ve talebiyle kurulmuştur. İlkelerinden tutun bütün çalışmaları, neyi hedeflediği bütünüyle Türk Milleti´nin karşısında herhangi bir gizli ajanda olmadan açık ve net bir şekilde paylaşılmıştır." değerlendirmesinde bulundu.

Sözlerini noktalarken isim vermeden Millet İttifakı´nın İyi Partili Büyükşehir Belediyesi  Başkan Adayı Ataş´a ?Seçilirsem Suriyelileri geri göndereceğim? açıklamasına tepki göstererek ?Kimse haddi ve yetkisi olmayan konulara girip toplumsal huzuru bozmaya çalışmasın. Türkiye´nin Milli Güvenliği pazarda bulunmadı? ifadesini kullandı.

KGC Başkanı Veli Altınkaya´da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip,  Vekil Özdemir´in meclisteki çalışmalarından övgü ile söz ederek  ?Kendisi Kayseri´nin bir evladı. Milletvekili olana kadar da bizim mesleğimizi icra ediyordu, hem de partideki görevini yerine getiriyordu. Dolayısıyla gazetecilerin halinden anlayan da bir siyasetçi. 6 aylık bir süre içerisinde 8-10 tane Kayseri´nin meselesini mecliste soru önergesiyle gündeme getirdi. Elbette milletvekilleri seçildikten sonra Türkiye´nin milletvekilidir ama seçildiğiniz bölgede size oy veren insanlara karşı bir sorumluluğunuz var. Her milletvekili önce yaşadığı bölgedeki seçmeninin taleplerini gündeme getirmeli, bundan doğal bir şey olmaz. Bu manada vekilimizin çalışmalarını takdirle takip ettiğimi ifade etmek istiyorum. Sonuçta Cumhur İttifakı´na bu millet yüzde 70´in üzerinde oy verdi. Vatandaş, bu oyun karşılığı da hizmet olarak bekleyecek, bundan doğal bir şey olmaz" şeklinde konuştu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı