MHP´LİLER

MHP´LİLER

ŞEHRİ TÜRK BAYRAKLARI İLE DONATTI

Milliyetçi Hareket Partisi Kocasinan İlçe Başkanlığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle esnafa Türk Bayrağı hediye etti.

Birçok mahalle de aynı zamanda farklı ekiplerle yüzlerce esnafa ulaşan MHP Kocasinan İlçe Teşkilatı, bu uygulaması ile takdir topladı. İlçe Başkanı Hacı Ali Doğan, MHP Kocasinan Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda Belediye Başkan Aday Adayı Kazım Yücel, meclis üyeleri ve ilçe yöneticilerinin katılımı ile nüfusun yoğun olduğu mahallelerde esnafı tek tek ziyaret eden parti yöneticileri, hem 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nı kutladı, hem de Türk Bayrağı hediye etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Başkanı Hacı Ali Doğan, ?Aziz milletimiz, bağımsızlığına göz diken düşman unsurlarına karşı verdiği kararlı ve onurlu mücadeleyle, kendi kaderi üzerinde hiç kimsenin müdahil olamayacağını kanıyla ve canıyla göstermiştir. Köleliği elinin tersiyle iten, esareti reddeden ve boyunduruk altına alınmayı asla kabul etmeyen bu yüksek ruhun, Cumhuriyetle bütünleşmesi elbette son derece normaldir. Nitekim milletimizin kendi geleceği hakkındaki tek söz ve yetkiye sahip olması, bu muazzam hamleyle gerçekleşmiş ve egemenlik gerçek sahibine böylelikle kavuşmuştur" dedi.

Doğan, Cumhuriyetin, ilan edildiğinden bugüne kadar, hiç bu kadar "engebeli ve tuzaklarla dolu" bir dönemden geçmediğini belirterek, şunları kaydetti:

Mazileri şaibeli, amaçları karanlık ve niyetleri kötü olan geniş bir şer ittifakı; Türk milleti ve Cumhuriyetiyle hesaplaşmak maksadıyla emel ve eylem birliği içinde sürekli faaliyet halindedir. Demokratikleşme ve özgürlük paravanı arkasına gizlenen bu tehlikeli sürecin hedefinde ne yazık ki, Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucu kimliği ve kuruluş ilkelerinin olduğu artık gün gibi ortadadır. Ve nihai amaç olarak, Türkiye Cumhuriyeti´nin milli devlet niteliğinin ve üniter yapısının tartışmaya açılarak, dağılmış ve parçalanmış bir biçimde yeniden tanzim ve teşkil edilmek istendiği anlaşılmaktadır. Cumhuriyet´ten yana görünüp sırtına hançer vuranlarla, demokrasinden taraf olduğunu iddia edip milletimizin birliğine kast etmeye çalışanlar aynı puslu iklim ve ortamda buluşmuşlardır."

Doğan, "Bu tarih hüküm, Türk milletinin 29 Ekim1923 tarihinde verdiği milli bir karardır ve müzakeresi asla söz konusu olmayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, büyük milletimizin Cumhuriyet Bayramı´nı kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün kurucu kahramanları ve şehitlerimizi hayranlıkla ve minnetle anıyor, hepsine Cenab-ı Allah´tan rahmet diliyorum" dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı