MHP´NİN 2. KADIN ADAY ADAYI

MHP´NİN 2. KADIN ADAY ADAYI

TALAS BELEDİYE BAŞKANLIĞI´NA NAMZET OLDU

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Teşkilatı´na aday adaylığı başvurusunda bulunan ikinci bayan Nazmiye Büyüktaşkın Talas Belediye Başkanlığı´na namzet oldu? Büyüktaşkın parti binasında gerçekleştirdiği basın açıklaması ile aday adaylığını kamuoyuna duyururken ?Talas Belediye Başkan Adaylığı bana tevdi edilirse ?Değişim ve Dönüşümü´ başlatmak için her birinize ihtiyacımız olacak. Kayserinin İncisi Talasımızın insanına dokunarak, doğasına sahip çıkarak, kültürel mirasını koruyarak adım adım değişimi hissederek dönüşümü başlatacağız? ifadesini kullandı?

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Teşkilatı´na aday adaylığı başvurusunda bulunan ikinci bayan Nazmiye Büyüktaşkın Talas Belediye Başkanlığı´na namzet oldu. Büyüktaşkın parti binasında gerçekleştirdiği basın açıklaması ile aday adaylığını kamuoyuna duyururken; adaylığın kendisine tevdi edilmesi durumunda Talas İlçesi´nde ?Değişim ve Dönüşümü´ başlatacaklarını vurgulayarak şunları kaydetti: ?Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin ?Kadınlar Güçlensin, Türkiye Büyüsün´ düsturuyla açtığı yoldan cesaret alarak, Kadın Kolları Genel Koordinatörümüz Sayın Nevin Taşlıçay Hanımefendinin teşvikleriyle, Kıymetli MYK Üyem ve İl Kadın Kolları Başkanımın katkısıyla ve belki de en önemlisi siz gönüldaşlarımın desteğine olan derin güven ve inancımla Milliyetçi Hareket Partisi Talas Belediye başkan aday adaylığımı huzurlarınızda açıklamaktan onur duyuyorum. Talas Belediye Başkan Adaylığı; İl Başkanımızın onayı ve Genel Merkezimin takdiri ile bana tevdi edilirse; değişim ve dönüşümü başlatmak için her birinize ihtiyacımız olacak. Kayseri´nin incisi Talasımızın insanına dokunarak, doğasına sahip çıkarak, kültürel mirasını koruyarak adım adım değişimi hissederek dönüşümü başlatacağız ?

Sözlerinin devamında ?Ben, belediyelerin rutinleşmiş, klasik faaliyetlerini gerçekleştirmek için aday olmuyorum. Onlar aksatılmadan devam ettirilmekle birlikte, ben buna talip değilim. Ben gönlünüze dokunmaya talibim. Gelin değişimin bir parçası olun, dönüşümü hep birlikte yaşayalım. Yeni Talasımızın inşasında sizin de harcınız olsun diyorum.? ifadesini kullanan Büyüktaşkın, sözlerini şöyle noktaladı: ?Konuşmamın başında her koşulda ve her zaman yanımda olan aileme teşekkür etmiştim. Sizler de beni bugün yalnız bırakmadınız. Sizler de ailemsiniz. Bu vesile ile her bir gönüldaşıma teşekkür ediyor ne derin saygılarımı sunuyorum.?

MHP´nin ikinci kadın aday adayı Büyüktaşkın´a MHP MYK üyesi Serap Şule Kalın da refakat etti?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı