MİGALL HİPERGROSS MARKET

MİGALL HİPERGROSS MARKET

SİVAS CADDESİNDE HİZMETE AÇILDI

Migall Hipergross Market Sivas Caddesi 5. kilometrede hizmete açıldı. Açılışta konuşan Migall Hipergross Mağazacılık Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Erdem; “Hedefimiz hemşerilerimize ucuz, kaliteli, temiz ve bol çeşitle hizmet vermektir. Ayrıca güçlü ve yerel bir gross oluşturarak Kayserimize yeni bir vizyon oluşturmak gayretindeyiz” değerlendirmesinde bulundu.

Sivas Caddesi 5. Kilometrede açılan MigallHipergross Marketin açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Sun Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı ve Migall Hipergross Market ortaklarından Mehmet Saçmacı, Migall Hipergross Market Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Erdem, Kay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Çifçi, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Mİgall Hipergross Mağazacılık Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Erdem hedeflerinin ilimiz sakinlerine  ucuz, kaliteli, temiz ve bol çeşitle hizmet vermek olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti:

‘’1975 yılında başladığımız toptan ticaretimize Migall Hipergross marketimizle Kayserimize yeni bir yüz, yeni bir konsept yapmaya çalıştık. İnşallah birçok farklılıkla toptan perakende ticarethane açıyoruz. Hedefimiz hemşerilerimize ucuz, kaliteli, temiz ve bol çeşitle hizmet vermektir. Ayrıca güçlü ve yerel bir gross oluşturarak Kayserimize yeni bir vizyon oluşturmaktır. Açılışını yapacağımız işletmemizde 60 kişilik istihdam ettiğimiz personelimizle hemşerilerimize en iyi hizmeti vermek için çalışacağız.’’.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise konuşmasında hizmette ve kalitede sürekliliğin olması gerektiğinin altını çizerek şöyle konuştu:

‘’Bu süreçte ekonomik olarak yatırım yapmak ya da bir işletmeyi hayata geçirmek yönünde herkeste tereddüt olabilir. Ama bazen sıkıntı var dediğiniz pozisyonlarda Allah gönlünüzü rızkınızı genişletir, sizlerde hem güzel hizmet verir hem de kazananlardan olursunuz. Ama en önemlisi hizmette, kalitede ve fiyatlarda uygunlukta süreklilik olacak. İnşallah işletmenin hayırlı olmasını diliyorum. ‘’.

Konuşmaların sonrasında Migall Hipergross Market dualarla kurdelesi kesilerek açıldı. Ardından mağazayı gezen Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç ve beraberindekiler açılışa iştirak eden  vatandaşlara pastırma ikram etti.



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da