MİLLET İTTİFAKI BÜYÜKŞEHİR ADAYI ATAŞ,

MİLLET İTTİFAKI BÜYÜKŞEHİR ADAYI ATAŞ,

"KİMSEYİ AYIRT ETMEDEN HİZMET EDECEĞİM"

Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dursun Ataş seçim irtibat bürosunu İYİ Parti Grup Başkanvekili Orhan Çakırlar´ın da iştirak ettiği törenle açtı? Açılışında konuşan Ataş; "En büyük projem bu memlekette hiç kimseyi ayırt etmeden ötekileştirmeden hizmet etmek olacak. En büyük belediyecilik anlayışım bu benim" ifadesini kullandı?

Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dursun Ataş seçim irtibat bürosunu törenle açtı? Sivas Caddesi Akil Apartmanı altında oluşturulan Seçmen İrtibat Bürosunun açılışında konuşan İYİ Parti Grup Başkanvekili Orhan Çakırlar, başkan adayı Dursun Ataş´a destek talebinde bulundu?

Millet İttifakı Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Dursun Ataş´da konuşmasında seçildiği takdirde kimseyi ayırt etmeden hizmet edeceğini dile getirerek "Biz seçime gidiyoruz, savaşa gitmiyoruz. Savaş baltalarımızı çıkartıp kimseyle savaşmıyoruz. Bu seçimde siz değerli hemşehrilerimle Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları bir tercih yapacak. Tercih yaparken de adayların profillerine, daha önceki yaptıklarına, yapamadıklarına ve bundan sonraki projelerine bakarak karar verecek. Bu kararı da Türk Milleti´nin en iyi şekilde vereceğine inanıyorum. Ülkede beka sorunu varsa Dursun Ataş´ı seçmeni gerekiyor. Dursun Ataş´ın olduğu yerde beka sorunu olmaz, perçinleşir. Koltuklara yapışan insanlardan olmadığımızı göstermek adına belediye başkanlığına aday olduk. Daha yeni seçilmiş bir milletvekili olarak gidip milletvekilliğimi çok rahat bir şekilde bir dönem yapabilirdim. Bütün milletvekilleri orada maaşını alıp rahat rahat siyasetini yaparken, ben 8 ay olmadan döndüm Kayserili hemşehrilerime bir seçenek sundum. Eğer ki rahatını düşünen, koltuğunu düşünen bir kişi olsaydım zaten bir koltuğum vardı, birçok insanın hayal edip milletvekili olmak istediği yerde gelip de belediye başkan adayı olup ortaya çıkmazdım. En büyük projem bu memlekette hiç kimseyi ayırt etmeden ötekileştirmeden hizmet edeceğim. En büyük belediyecilik anlayışım bu benim" ifadesini kullandı?

Seçim irtibat bürosunun açılışı konuşmaların ardından dualar eşliğinde gerçekleştirilirken, Millet İttifakı´nın diğer ortağı CHP´nin İl Başkanı Ümit Özer, CHP ve İYİ Parti üyeleri de Ataş´ı yalnız bırakmadılar?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı