MİLLET İTTİFAKI BÜYÜKŞEHİR ADAYI ATAŞ,

MİLLET İTTİFAKI BÜYÜKŞEHİR ADAYI ATAŞ,

BAŞAKPINAR´DA VATANDAŞLARI DİNLEDİ

İYİ Parti Kayseri Milletvekili ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ataş, Başakpınar´da vatandaşlarla bir araya geldi. Beraberindeki partisinin İl Başkanı Süleyman Bozkurt, Talas Belediye Başkan adayı Osman Haymana ile birlikte projelerini anlatan Ataş, vatandaşla bir arada olan ve sorunları çözmek için gayret gösteren bir belediye başkanı olacağını belirtti. Ataş ve beraberindeki partililer, ziyaretlerinde vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

17 yıldır iktidarda olanların artık her şeyi şikayet eder hale geldiğini belirten Ataş, ?İş başındalar ama hep şikayet ediyorlar. Sanki onlar muhalefette, biz iktidardayız. Yıllardır yapamadıkları projeleri yeniden açıklıyorlar. Bu zaman kadar o projeleri neden yapmadınız? Artık bir şeylerin değişmesi gerekiyor. Vatandaşın bir ders vermesi gerekiyor? dedi.

?TARIM VE HAYVANCILIK KAN AĞLIYOR?

Bölgenin sorunlarını çok iyi bildiğini ifade eden Millet İttifakının Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ataş, tarım ve hayvancılığı destekleyeceklerini ifade ederek, ?Ben hayvancılıkta yaptım, ektim de, biçtim de. Bu konuda da her şeyi yaptım. Bunları laf olsun diye söylemiyorum. Tarım ve hayvancılıkta üretim olmazsa bu ülke zarar görür. Sürekli ithal etmeye başladıysanız bu ülkeye zarar verirsiniz. Bugüne gelinen tablo bu. Eğer siz üreticiyi desteklemezseniz bu ülkeyi geliştiremezsiniz. Bu ülkeye hiçbir şey yapamazsınız. Bu ülke ne yazık ki artık kendi kendine yetemeyen bir ülke haline getirildi. Ben bu çerçevede hep sizlerle iç içe olacağım. Sizlerin sorunlarına çözüm arayacağım? diye konuştu.

?İKTİDARA ARTIK DERS VERİP, KENDİNİZE GELİN DİYECEKSİNİZ?

17 yıldır iktidarda olanların artık her şeyi şikayet eder hale geldiklerini belirten Ataş, ?İş başındalar ama hep şikayet ediyorlar. Sanki onlar muhalefette, biz iktidardayız. Proje açıklıyorlar. Bu zaman kadar o projeleri neden yapmadınız? Artık bir şeylerin değişmesi gerekiyor. Ülkenin nefes alması için halkın bir ders vermesi gerekiyor. Ders verecek olan sizlersiniz. 17 yıldır oy verdik, anayasa değiştirdiniz, cumhurbaşkanlığı sistemini değiştirtiniz, her türlü desteği size verdik diyeceksiniz ama bugüne gelinen noktada hak ettiğimiz hizmeti göremedik deyi, kendinize gelin diyeceksiniz. Beğenmediyseniz 5 yıl sonra da değiştireceksiniz. Artık gücün siz de olduğunu onlara hissettirmelisiniz? dedi.

?O SÖZLERİ VERENLER BUGÜN NE YAPTI??

Konuşmasında ?Büyükşehir Yasası çıktığında iktidar temsilcilerinin size zengin ortak geliyor, artık her şey daha güzel olacak? şeklinde ilçelerde, beldelerde konuşmalar yaptığını anlatan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ataş, ancak vatandaşın yıllardır beklediği hizmeti alamadığını söyledi. Ataş, şöyle konuştu, ?Buralarda her şey Kayseri merkez gibi olacak. Yani Alparslan´da ne varsa, buralarda da onlar olacak dediler. Arada hiçbir fark olmayacak sözünü verdiler. Peki, o sözleri verenler bugün ne yaptı? Hayatınız da ne değişti? Sokaklarınız çamurdan mı kurtarıldı, su paranızı daha mı az ödüyorsunuz, hayatınız da ne değişti? İşte artık bunları sormanın zamanı. Yoksa sonraki seçimlerde de yine aynı dertleri konuşuyor olacaksınız.?

?ARANIZDA OLACAĞIM VE SİZİN DERDİNİZLE DERTLENECEĞİM?

Konuşmasında İYİ Parti ve aynı zamanda Millet İttifakının Talas Belediye Başkan adayı Avukat Osman Haymana için de destek isteyen Ataş, ?Ben Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumda söz veriyorum, aranızda olacağım ve sizin derdinizle dertleneceğim. Bunun sözünü size veriyorum. Bu kapsamda Osman kardeşimize de destek istiyorum? ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı