MİLLET İTTİFAKI KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DURSUN ATAŞ,

MİLLET İTTİFAKI KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DURSUN ATAŞ,

?DEĞİŞİM ZAMANI GELDİ?

Millet İttifakı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve aynı zamanda İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, ilçelerde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen ve çözüm önerilerini, projelerini anlatan Ataş, ?Artık yeter demenin, değişim ve dönüşümün zamanı geldi? şeklinde konuştu.  Diğer yandan ziyaretler sırasında vatandaşlar, AK Parti ve MHP´nin sürekli dillendirdikleri ?beka? söylemlerine de tepki göstererek, ?Her şeye gelince beka diyorlar ekonomiye gelince neden beka demiyorlar? Ne olacak bu vatandaşın hali? diyerek, Ataş´a dert yandı.

Millet İttifakı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve aynı zamanda İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş, seçim çalışmalarını sürdürüyor. İlçelerde vatandaşlarla bir araya gelen Ataş, Felahiye ve Özvatan´da projelerini anlattı. İlçelerde parti teşkilatlarını da ziyaret eden ve fikir alışverişinde bulunan Ataş, esnaf ziyaretleri ile  de dert dinledi, hedefleri hakkında bilgi verdi. 17 yıldır iktidarda olan AK Parti´nin geçmiş dönemde yapılan seçimlerde vatandaşlara sözler verdiğini ve ?Kayseri merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak´ yönünde sözler verdiğini dile getiren Ataş, ?Felahiye, Özvatan ve diğer ilçelerimiz Kayseri merkez gibi oldu mu? Millet 31 Mart´ta bunları değerlendirip, oy verecek. Yıllardır verilen ama tutulmayan sözleri gözünün önüne getirecektir? dedi.

Büyükşehir Belediye Meclisi´nde görev yaptığı dönemde ilçelerin sorunlarını sık sık gündeme getirdiğini ifade eden İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ataş, ?Sürekli yaptığım konuşmalarda ilçelere, köylere destek verilmesi gerektiğini söyledim. Çünkü bu Büyükşehir yasası ile belediyenin artık görevi. Hizmeti sunmak zorunda. Ama hiçbirini yapmadılar. Allah izin verir de  seçim bizim istediğimiz gibi sonuçlanırsa çiftçinin gelişmesi için neler yapacağımızı göreceksiniz. Çünkü Büyükşehir´de bu konuda yetki var, ödenek var. Biz de vatandaşa hizmet için kullanılması gereken o bütçeyi adil bir şekilde hizmette kullanacağız. İlçelerimizin gelişmesi için çalışacağız? diye konuştu.

?HER ŞEYE TİCARETHANE GÖZÜ İLE BAKIYORLAR, DEVLET VATANDAŞI MÜŞTERİ OLARAK GÖREMEZ?

İktidarın yanlış politikalarına da tepki gösteren Ataş, kamuya ait KİT´lerin kapatılmasına tepki göstererek, ?Devlet ticarethane gibi yönetilemez. Bazı yerler zarar edecek, ama millete faydası olacak, esnafa faydası olacak. Devleti, belediyeleri ticarethane anlayışı ile yönetemezsiniz. Nerede ne yaparım, nasıl para kazanırım diyemezsiniz. Vatandaşın faydasına kullanırsınız. Ne yazık ki bunlar vatandaşa hizmet anlayışı ile değil, her şeye ticarethane gözüyle bakıyorlar, vatandaşı müşteri olarak görüyorlar. Biz iş başına geldiğimizde milletin desteği ile inşallah her şey iyi olacak, ilçelerimiz, vatandaşımız iyi olacak? dedi.

?BENDE KOLTUĞA YAPIŞIRDIM, AMA BEN ÖYLE BİRİ DEĞİLİM?

Ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet eden, dert dinleyen Ataş, ?Ben de bir dönem milletvekilliğini yapar, koltuğa yapışır, emekli olurdum, ama ben böyle biri değilim. Ben vatandaşa hizmete sevdalıyım. Vatandaşımızın sorunlarını çözmek için çalışıyorum. Nefesim yettiği kadar da bu uğurda mücadeleye devam edeceğim? ifadelerini kullandı.

VATANDAŞTAN DİKKAT ÇEKEN ?BEKA´ TEPKİSİ

Ataş´a dert yanan bir esnafta AK Parti ve MHP´nin ?Beka? söylemlerine tepki göstererek,? Her şeye gelince beka diyorlar ekonomiye gelince neden beka demiyorlar? Ne olacak bu çiftçinin, vatandaşın hali?? diye sordu.

?MECLİS´TE TARIM VE HAYVANCILIK KOMİSYONU AYLARDIR TOPLANMIYOR?

AK Parti hükümetinin tarım ve hayvancılığa yıllardır gereken desteği vermediğini de ifade eden Ataş, ?8 ay boyunca Meclis´te Tarım ve Hayvancılık Komisyonu toplanmadı. İşte bu tarım ve hayvancılığa nasıl baktıklarının göstergesi.  Ne yazık ki tarım ve hayvancılığa kanunda olmasına rağmen gerekli desteği vermediler. Son 2-3 yıla baktığımızda kanun gereği 100 trilyona yakın destek verilmesi gerekirken bu desteği de vermediler. İnşallah 31 Mart´tan sonra milletin desteği ile ilçeleri kaderine terk etmeyeceğiz. Vatandaşımız iyi olsun diye çalışacağız. Artık yeter demenin zamanı geldi. Değişim ve dönüşümün zamanı geldi? şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı