"MİLLETİMİZİN BÜYÜK TEVECCÜHÜNE MAZHAR OLUYORUZ"

Saadet Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Erhan Arıcı, "Ciddi anlamda yaptığımız çalışmalarda milletimizin büyük teveccühüne mazhar oluyoruz, buda bizi mutlu ediyor" dedi.

"Aday tanıtım toplantısıyla beraber milletimizin huzuruna çıktık. O tarihten itibaren çeşitli toplantılarla milletimizin huzuruna geliyoruz" diyen Arıcı, "Milletimizden aldığımız genel intiba şöyle milletimizin milli görüş belediyeciliğine büyük özlemi olup, hakikaten milli görüş belediyeciliğini beklediğini görüyoruz. Şunu ifade etmede fayda var, özellikle esnaf ziyaretlerimizde karşılaştığımız tablo genel anlamda mevcut ekonomik gidişattan dolayı esnafımızın ciddi anlamda ekonomik bir sıkıntı içinde olduğunu ve ekonomik sıkıntı içerisinde de daha önce 96 ve 97 de 54. Erbakan hükümetiyle gördüğü tabloyu da büyük bir hasretle beklediğini bu tabloyu da ancak Erbakan hocamızın, milli görüşün gerçek diplomalı talebelerinin getireceklerini biliyorlar. Bununla birlikte biran evvel belediyelerde başlayarak milli görüşün yerelde iktidara gelmesi ondan sonrada yapılacak genel seçimlerde de Türkiye’deki iktidarı ele alarak yine o eski güzel günlerin geri gelmesi hasreti içerisinde olduğunu görüyoruz" diye konuştu.
Arıcı açıklamasını şu şekilde sürdürdü:
"Ciddi anlamda yaptığımız çalışmalarda milletimizin büyük teveccühüne mazhar oluyoruz, buda bizi mutlu ediyor. Biz elimizden geldiğince kendi planımızı programımızı ve onlara milli görüş belediyeciliği anlamında ürettiğimiz projelerimizi ulaştırıyoruz. Şunu özellikle yakinen görüyorlar ki milli görüş kadrolarını yani Saadet Partisinin ortaya koyduğu projelerde kendileri var. Yani yapılan projeler ve çalışmalar, göreve geldiğimizde yapacağımız çalışmalarda içerisinde kendilerini görecekler. Yapacağımız çalışmalar birilerine rant sağlamak için değil ve tamamen onlara hizmet için çalışacak kadrolar olduğunu da görüyor ve bizzat da teyit de ediyorlar. Zaten biz gittiğimiz yerlerde biz söylemeden evvel onlar milli görüş dönemindeki o müreffeh dönemi ve milli görüş belediyeciliğin ilk başladığında millete hizmet vadeden, hizmet eden anlayışını zaten milletimiz taktir ediyor. Bunları anlatmakta çok zorlanmıyoruz çünkü bizi tanıyorlar. Ne kadar millet için uğraştığımızın da bilincindeler. İnşallah milletimizden gelen bu teveccühle de 30 Martta yapacağımız seçimlerde Saadet Partisinin yerelde iktidarını tescillemiş olacağız. Allah’ın izni ile Kayseri’de yerelde başlayacağımız bu iktidar hamlesini 1 yıl sonra yapılacak genel seçimlerde de Saadet Partisini İktidara taşıyacaktır milletimiz diye düşünüyoruz."

 



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı