MİLLETVEKİLİ İSMAİL TAMER CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİNİ GAZETEMİZE DEĞERLENDİRDİ

MİLLETVEKİLİ İSMAİL TAMER CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİNİ GAZETEMİZE DEĞERLENDİRDİ

YENİ SİSTEM ÇAĞ ATLATIR.

Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer TBMM´de görüşmekte olan anayasa değişikliğinin halk oylamasıyla kabulünden sonra Türkiye´nin bir çok sıkıntısını çok daha rahat aşacağını belirterek ?Göreceksiniz ülkemiz çağ atlayacak. Ekonomik büyüme,terörle mücadele ve bir çok noktada sorunlarımızı daha kısa sürede çözeceğiz? dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer TBMM genel kurulunda görüşülmekte olan 18 maddelik anayasa değişiklik paketini Gazetemize değerlendirdi. Tamer, ?Bu değişiklikle Türkiye ayağındaki bazı pyarangalardan kurtulacak ve daha hızlı koşmaya başlayacak? şeklinde konuştu?
AK Parti olarak millet iradesine her zaman saygı duyduklarını belirten Tamer, ?Biz bu değişiklik teklifi 367´nin üzerinde bir oyla bile Meclis´ten geçse halka gideceğimizi söylüyoruz. Zira bizim varlık sebebimiz halkımızdır. Milletimizin iradesine saygı duyma odaklıdır. Bu iş her halükarda milletin önüne gelecek. Biz milletin kararına saygılıyız. Adında ?halk´ olan parti halktan korkuyor. Niye korkuyorsunuz. Doğru yaptığınıza inanıyorsanız çıkın meydanlarda inandığınız şeyleri tek tek anlatın. Sonuçta hepimiz milletin iradesini,emrini yerine getirmekle mükellefiz? dedi?
AK Parti7nin 14 yıllık iktidarı döneminde Türkiye´nin bir çok alanda önemli mesafeler kat ettiğini ileri süren Tamer, ?Biz ülkemizi 79 milyonla kucaklaşarak daha fazla büyütmek istiyoruz. Hep birlikte koşmak istiyoruz. Koşarken de ayağımıza takılı bulunan prangalardan kurtularak daha hızlı hedefe ulaşma niyetimiz var. Milletimiz bunu görüyor.Bugün terörle mücadele, ekonomik ve siyasi istikrar başta olmak üzere bu sistemin hayata geçmesi ile bir çok sorunumuzu daha kısa zamanda çözeceğiz.Bunun için milletimizin anayasa değişikliğine sıcak bakacağına inanıyoruz? şeklinde konuştu.
CHP´nin Meclis de görüşmeleri engelleyemeyeceğini bildiği için olaylar çıkarttığını iddia eden İsmail tamer ?Biz eleştiriye açığız. Çıksın kürsüden eleştirilerini ortaya koysunlar.Doğru şeyler söylerlerse bizde alkışlarız.Ama bunların niyeti üzüm yemek değil,bağcı dövmek. Hakaret ediyor, saldırıyor, sonrada üste çıkmaya çalışıyorlar? dedi.

Haber: Reyhan ÖZTEMİR



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı