MİLLETVEKİLİ KEMAL TEKDEN

MİLLETVEKİLİ KEMAL TEKDEN

´ŞEFKATTEN ANLAMAYANLAR KUDRETTEN ANLAYACAKLAR ?´

   Ak Parti Kayseri Milletvekili Kemal Tekden, Yeşilhisar da seçmenleri ile buluştu. İlçe teşkilatını ziyaret eden Opr. Dr. Kemal Tekden son günlerde yaşanan terör olayları ile ilgili konuştu. Devletin şefkat elinin her zaman olduğunu, fakat gerektiğinde de gösterilen şefkatten anlamayanlar için kudret elinin gösterildiğini ifade etti.

     İlçe girişinde vatandaşlar tarafından karşılanan Ak Parti Kayseri Milletvekili Opr. Dr. Kemal Tekden Ak Parti İlçe binasında teşkilat mensuplarının sorularını cevapladı ve gündem dair bilgiler aktardı. Milletvekili Kemal Tekden burada yaptığı açıklamada, Türk millet tarih boyunca her dönemde bu vatanı korumuştur. Dış güçlerin her zaman bu topraklarda gözü olmuştur. Yeniden Osmanlı mı diriliyor diye. Evet, bu dirilişi kimse engelleyemez. Bizler üzerimize ne düşerse bu vatan için onu da yapmaya hazırız. Bu uğurda Şahadet düşerse de mutlu olacağız dedi.  Çünkü şahadet bizim inancımızda en yüksek seviyedir. Her türlü mücadeleyi yapmaya devam edeceğiz. Bu ülke tarih içerisindeki misyonuna tekrar yükselmeye devam edecektir dedi.

   Tekden, Devletin 10-15 yıl önceki devlet olduğunu düşünüyorlar idi. Yanıldılar. Tüm şer odakları iş birliği yapmışcasına hükümetimizin üzerine geldiler. Ama başaramayacaklar bunu bilmeleri gerekir. Yanıldılar. 15 gün içerisinde hepsinin inleri bertaraf edildi. Hepsinin inleri başlarına uçuruldu. Şimdiye kadar PKK ya sözümüz geçmez diyenler aman müzakere edelim demeye başladılar. Biz kararlıyız madem bunlar şefkatten anlamadı artık kudretten anlayacaklar. Bundan sonra halka mazluma, masuma şefkat göstermekle beraber, bu ülkeye yan bakan kimseye şefkat göstermeye niyetimiz yok dedi.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı