MİLLETVEKİLİ KEMAL TEKDEN´DEN SAG DUYU ÇAĞRISI

MİLLETVEKİLİ KEMAL TEKDEN´DEN SAG DUYU ÇAĞRISI

GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ

   AK Parti milletvekili Kemal Tekden artan terör olaylarına tepki gösterdi. Kartal şekilde bazı STK ve oda başkanlarıyla birlikte ortak açıklama yapan Tekden, Mehmetçik vakfı ve Emniyet teşkilatı vazife malülü ve şehit aileleri vakfı adına açılmış hesap numaralarına yardım kampanyası başlattıklarını belirtti.
Kartal şehitliğinde düzenlenen etkinliğe milletvekili Kemal Tekden, Baro Başkanı avukat Fevzi konaç, Ticaret odası başkanı Mahmut Hiçyılmaz bazı STK temsilcileri ve gazi Yılmaz Üçkan katıldı.
Etkinlikte ilk olarak şehit mezarları ziyaret edilip dualar okundu.
Daha sonra açıklama yapan Ak parti milletvekili Kemal Tekden, Türkiye cumhuriyeti devletinin bekasına yönelik haince saldırılar gerçekleşmektedir. Dedi. Tekden şöyle konuştu. ateşin düştüğü yer ciğerimizin tam ortası gözyaşı değil kandır akıttığımız acımız büyük ve derin onları toprağa gönlümüze gömdük. İşte biz tam bu noktada kahraman şehitlerimizin bize emaneti olan ailelerine sahip çıkmak üzere toplandık. Bugün burada kendi siyasi kimliğimizden sıyrılıp birlik ve beraberlik için kardeşliğimiz için toplandık. Yurdun her yanında yapılan protesto yürüyüşlerinden daha fazla şeyler yapmak lazım. Ben diyorum ki gelin şehitlerimizin emaneti olan aileler için daha somut işler yapalım. Bunun için şehit asker ve polis ailelerine Mehmetçik vakfı ve emniyet teşkilatı vazife malülü ve şehit aileleri vakfı adına açtırdığımız banka hesaplarına nakdi yardım bağışında bulunalım
Daha sonra konuşan gazi Yılmaz Üçkan´da şunu bilsinler ki Türkiye cumhuriyeti devletinin şehit ve gazileri tüm toplum her gün diriliş halinde diyerek terör örgütüne tepki gösterdi.
Baro başkanı Fevzi Konaç´da gün birlik günü diye konuştu. Konaç tepkilerimizi hukuk çerçevesinde yaparak 1000 yıllık kardeşliğin bölünmesine fırsat vermemeliyiz dedi. Konaç şöyle konuştu.
Otobüslere yapılan saldırılar Türkiye genelinde sokaklara taşacak taşkınlık görüntüleri bizim kardeşliğimiz içerisinde olmayan şeylerdir bu anlamda şehit ailelerimizle omuz omuza olacağız dedi.
Kayseri Ticaret odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz´da çok acılı günlerden geçiyoruz. Amacımız birliğimizi beraberliğimizi pekiştirmek tabiî ki zor günlerde birlikte olacağız ama tepkilerimizi taşkınlıktan uzak durarak göstereceğiz özellikle otobüslerin taşlanması olayları büyütecektir sağ duyuyu elden bırakmamalıyız diye konuştu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı