MİLLETVEKİLİ MEHMET ÖZHASEKİ

MİLLETVEKİLİ MEHMET ÖZHASEKİ

TERÖRE VE TERÖRİSTE DOST OLANA YAZIKLAR OLSUN

   Ak parti milletvekili Mehmet Özhaseki terör olayları sonucunda şehit düşen askerlere taziyede bulundu. Özhaseki, Zalime ve zalimle dost olana, katile ve katile dost olana, teröre ve teröriste dost olana, millet ve memleket düşmanlarına ise bin kere yazıklar olsun, lanetler olsun. Dedi.
Milletvekili Mehmet Özhaseki sosyal medya hesabından artan terör olaylarına tepki gösterdi. Özhaseki mesajında şu görüşlere yer verdi.
Şehitler diyarı aziz vatanımızda yine şehitlerimiz var. Cenab-ı Hak´tan bin kez rahmetler diliyoruz. Zalime ve zalime dost olana, katile ve katile dost olana, teröre ve teröriste dost olana, millet ve memleket düşmanlarına ise bin kere yazıklar olsun, lanetler olsun. Siirt-Pervari karayolunda yapılan hain saldırı ve bu saldırıda sekiz vatan evladının şehit olmasıyla ilgili açıklamasında şunları söyledi: ?Bir araya gelmiş hainler ve bu hainleri destekleyenler bilmelidir ki milletimizin iradesi asla kırılamayacaktır. Siirt´te sekiz vatan evladımızın acısını yüreğimize düşüren alçaklar ve bu alçaklara seyirci kalanlar hangi inde saklanmış olurlarsa olsunlar er ya da geç cezalarını bulacaktır. Devletimiz ve aziz milletimiz bu vatana ve bu vatanın evlatlarına kast edenlerin inlerini başlarına yıkacak güçtedir. Hain terör örgütü, bölücü emellerine asla ve asla ulaşamayacaktır. Bu memlekette yaşayan herkes ayağa kalkar ve bu vatanın bir karış toprağını bile kimseye bırakmaz. Kurtuluş Savaşı yıllarında onca yokluk ve yoksulluk içinde yedi düvele karşı verdiğimiz mücadele dost düşman herkesin malumudur. Ülkemiz üzerinde emelleri olan emperyalist güçlerin maşası olan bu taşeron terör örgütü asla hain emellerine ulaşamayacaktır. Şanlı tarihimizi aziz kanlarıyla yazan şehitlerimiz, hainlerin emellerine ulaşamayacaklarının en büyük teminatıdır. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Terörün namert taşeronluğuna soyunanları da lanetliyoruz.
Özhaseki mesajının sonunda ise şair Mehmet Akif Ersoy´un Çanakkale şehitleri adlı şiirinden son mısraları olan ?Ey şehid oğlu şehid, isteme benden makber,
Sana âğûşunu açmış duruyor Peygamber? sözlerini paylaştı.
Süleyman Erdoğan



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı