MİLLETVEKİLİ NERGİS,

MİLLETVEKİLİ NERGİS,

SARIOĞLAN´DA ´EVET´ OYU İSTEDİ ...

Ak parti kayseri Milletvekili Hülya Nergis Açtı, 16 Nisan´da yapılacak referandum öncesi Sarıoğlan ilçesini ziyaret ederek, vatandaşlardan Evet oyu istedi. Nergis burada yaptığı konuşmada; ?´Şu anki Anayasa darbe mahsulüdür ?´dedi.
Ak Parti´de 16 Nisan´da yapılacak olan referandum öncesi çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Ak Parti Kayseri Milletvekili vekili Hülya Nergis Açtı, Sarıoğlan ilçesini ziyaret ederek ilçe başkanlığının düzenlediği halk buluşmasına katıldı. Ziyarete Ak Parti il Kadın Kolları başkanı Sevilay İlken Taban ile yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda açılış konuşmasını yapan Ak Parti il Kadın Kolları başkanı Sevilay İlker Tapar, ?Bizi böyle coşkulu karşılamanızdan dolayı teşekkür ediyorum. Dünkü çalışmalarınızdan dolayı da Sayın Başbakanımız çok mutlu oldu. İnşallah Sarıoğlan´da gereğini 16 Nisanda yapacak? dedi.
Ak Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Açtı ise, ?Çok önemli bir süreçten geçiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti devleti olarak bir yol ayrımındayız. 16 Nisanda bir referandum var. Allah´ın izni ile güzel bir netice çıkacak ve onun için çalışıyoruz. Mitingimize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Anayasa değişiklik yıllardır gündemde. 1980 Anayasası da darbe mahsulü bir Anayasa. 1982 de yapılan bu Anayasa. Şimdiye kadar gelen tüm partiler Anayasayı değiştireceklerini söylemişler ama bize nasip oldu? dedi.
Programın ardından Ak parti kayseri Milletvekili Hülya Nergis Açtı, il Kadın Kolları başkanı Sevilay İlker ve beraberindekiler ilçe pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlar ile sohbet ederek 16 Nisan´da yapılacak referandum öncesi ?Evet´ oyu istediler.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı