MİLLETVEKİLİ TEKDEN

MİLLETVEKİLİ TEKDEN

VEKİLLİK İÇİN YENİDEN ?VARIM? DEDİ.

   Tekden Vekillik için yeniden ?Varım? dedi? Sevgili İZLEYİCLER; AK Parti milletvekili Kemal Tekden tertiplenen kahvaltılı basın toplantısında ilimiz medya nesuplarının karşısına çıkarak ?Vekillik yarışında bir kez daha ?Varım? dedi? Tekden,yaptığı değerlendirmede ? Alparslan Türkeş ve Muhsin Yazıcıoğlu yaşasaydı bu süreçte AK Parti´ye destek verirlerdi. ?ifadesini kullandı?
Bir restoranda medya mensuplarıyla bir araya gelen Ak Parti Milletvekili Kemal Tekden sözlerine 7 Haziran seçimleri sonrası yaşanan koalisyon hükümeti kurma sürecini değerlendirerek başladığı sözlerinde çok ciddi bir sonuç çıkmadığını hatırlatıp ?Koalisyon hükümeti kurmaya yanaşmayanlar, geçici seçim hükümetinin kuruluşunda da aynı tavrı sergilediğini vurgulayarak şunları kaydetti? ?MHP koalisyon sürecinde büyük bir sorumsuzluk sergiledi ve ne söylediğini de kimse anlamadı. Biliyorsunuz MHP´den Tuğrul Türkeş, eski Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Yalçın Topçu da hükümete katıldılar. Bu devlete karşı sorumluluk gereği olması gereken bir durumdu. Şimdi ben Buradan bir çağrıda bulunmak istiyorum. Yeniden seçim yaklaşıyor Bu seçimde şunu çok iyi gördük bu iki buçuk aylık dönemde. Bu ülkeye koalisyonlar yaramıyor. Biz bunu görmüştük. İncelediğimizde Gerek ekonomik, gerekse toplumun huzuru açısından koalisyonlar bu ülkeye hiç fayda getirmedi. Tek başına iktidarlar döneminde bu ülke çok büyük hamleler yaptı. 13 yıldır AK Parti döneminde de bu hamleler devam etti. Ama bu iki buçuk aylık dönemde şunu gördük ki tek başına iktidar ile bu ülkenin önü açılabilir ancak. Bu yüzden ben hayal kırıklıkları içerisinde olan toplumun milliyetçi, mukaddesatçı, idealist ülkücü bütün kesimlerine hitap ediyorum. Bu önümüzdeki seçimlerde tek başına iktidar olabilmesi için gelin AK Parti´ye destek verin lütfen. Bu ülkemiz adına gereklidir. Bu konuda asla fanatizm, asla ve asla siyasi çıkar geçerli olmaması gerekir . Başka bir partinin tek başına iktidarı da mümkün görünmüyor. İktidar istemeyen partileri de biliyoruz. O halde Türkiye´nin yine büyük Türkiye hedefine yönelebilmesi için, ülkenin halkın milletimizin huzura kavuşabilmesi için herkesi AK Parti´ye destek vermeye davet ediyorum.?
Koalisyon görüşmeleri sırasındaki tavrını hatırlatarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´ye yüklenen Tekden ?Biraz fanatiklikle alakalı bir sıkıntı var Türkiye´de. Herkesin kendisine ait kırmızı çizgi olarak göstereceği bir şeyler olabilir. Devlet söz konusu olduğunda bir araya gelinseydi, kırmızı çizgiler dahil her şey görüşülürdü. Ama hiç bu konu gündeme getirilmedi ki. Devlet Bahçeli ile Başbakan Ahmet Davutoğlu´nun görüşmesinde Ahmet Bey bu konuyu yeterince açıklamış. Ama karşılıklı bir müzakere olmuyor. Adam ?Ben böyle bir duvar koyuyorum´ diyor. Bunun meydandan kaçmak olduğunu düşünüyorum. Onun için bir bahane olduğunu düşünüyorum. Ben şunu da söyleyeyim, yeterince tanıdığımı düşünüyorum. Alparslan Türkeş ve Muhsin Yazıcıoğlu yaşasaydı geçtiğimiz dönemde AK Parti´ye destek verirlerdi ve beraber koalisyona giderlerdi. Alparslan Türkeş´in hayatını inceleyin. Sert görünümüne rağmen o kadar yumuşaktır ki devlet için herkesle işbirliği yapabilir. Hatta Ermenistan ile işbirliği yapalım diyebilecek kadar ileri giden bir adam. Muhsin Yazıcıoğlu´nu biliyorsunuz. Kendisinin ortak olmadığı bir Refah Yol hükümetine destek verdi. ?Ben Müslümanların iktidarına engel oldu dedirtmem´ diyerek? diye konuştu.
Milletvekili Kemal Tekden seçimlerde tekrar aday olup olmayacağının sorulması üzerine aday olacağını ifade ederek ?Vekillik yarışında bir kez daha ben de varım ? dedi?.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı