MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OĞAN

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI  OĞAN

AYRIM GÖZETMEDEN HERKESE HİZMET EDECEĞİM”

HABERİ İZLE

Ak Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Ayhan Oğan, Gazeteciler Cemiyetinde bir basın toplantısı düzenleyerek hakkındaki çıkan iddiaları yalanladı. Bu zamana kadar hiçbir toplum kesimi ayırmadan hizmet etmeye çalıştıklarını vurgulayan Oğan, bundan sonra da kimseye karşı ayrımcılık gözetmeden herkese hizmet edeceklerini belirtti. Oğan ayrıca  Doğu ve Güneydoğulu olduğu yönündeki haberlerin yalan olduğunun altını çizerek, Kayseri'de doğduğunu, anne ve babasının Felâhiye İlçesinde ikamet ettiğini açıkladı…

Gazeteciler Cemiyetinde bir basın toplantısı düzenleyen Ak Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Ayhan Oğan, hakkındaki haberleri yalanladı. Oğan, benim farklı şehirden olduğumu Van, Diyarbakır gibi Doğu veya Güneydoğu Bölgesinden olduğum şeklinde lanse ediliyor. Ben aslen buralıyım. Babam annem Felahiye İlçesi'ndendir. Ben Kayseri'nin içinden doğdum. Camı-Kebir'de büyüdüm. Hacı Ali Karamercan ilköğretim okulunda, Orta öğretimi Kadı Burhannettin' de okudum. Endüstri Lisesin de liseyi okudum. Üniversite tahsili için İstanbul'a gittim. İstanbul'da birçok ticari faaliyetlerde bulundum. Siyasetle ilişkimiz gençlik yıllarımda başladı. Gerek kurucu gerek yönetici olarak birçok vakıf ve dernekte görev aldım” dedi.

Oğan, aday adaylığı konusunda ise, Kayseri'deki bizim adaylık sürecimizle ilgili böyle bir talebimiz olmadı. Biz hayatımızın her mecrasında hükümetimizle ve partimizle çok büyük organizasyonlar yaptık. Hükümetimizle yaptığımız ve yürüttüğümüz birçok proje var. Bu şekilde Takdir-i İlahı bizi getirdi. Kayseri'de 25. dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi oluşurken hemşerilerimizin desteğiyle Allah kısmet ederse çalışmalarımızı ve hizmetlerimizi meclisin bir üyesi olarak devam ettirmek niyetiyle ‘hayırlı' bir yola çıktık. İnşallah bu hizmetlerimizi daha güçlendirmemize vesile olur. Bizim hiçbir zaman makam, mevki ve statü dünyalık beklentilerimiz olmadı-olmazda. Bulunduğumuz her ortamda her dönemde bu milletin hak-hakikat-adalet mücadelesinde ‘Hakkı' savunabilmek için her zaman bu davaya hizmet etmeye çalıştık. Bizim açımızdan davanın adı bu milletin İstiklal mücadelesidir. Büyük Türkiye davasıdır. Bu idealleri gerçekleştirmeye en yakın gördüğümüz parti Ak Parti'dir” ifadelerini kullandı.

Bu zamana kadar hiçbir toplum kesimi ayırmadan hizmet ettiğini vurgulayan Oğan, Paralel Yapı hakkında sert söylemlerde bulundu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı