"MİLLİ EĞİTİM GİBİ ÇALIŞIYORUZ"

BAŞKAN ÇELİK, KAYMEK BÜNYESİNDEKİ ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, KAYMEK bünyesindeki Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları, Genç KAYMEK ve Huzur Çınarı´nda görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi. Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte Büyükşehir Belediyesi´nin çok ciddi bir öğretmen kadrosu bulunduğunu ifade eden Başkan Çelik, "İnsanlarımızı yetiştirmek için Milli Eğitim gibi çalışıyoruz" dedi.
Büyükşehir Belediyesi, öğretmenler gününde kendi bünyesindeki öğretmenleri bir araya getirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, öğretmenlerle birlikte kahvaltı yaptı ve bu kahvaltıda öğretmenlik mesleğinin önemini vurguladı.
"ŞEHİRLERİN İMARINDAN ÇOK GÖNÜLLERİN İMARI ÖNEMLİ"
Öğretmenliğin insanlık tarihinin ilk mesleği olduğunu belirten Başkan Çelik, peygamberlerin de öğretmen olduğunu dile getirdi. Konuşmasında şehirlerin imarından çok gönüllerin imarını önemsediğini vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, "Bizler şehri imar etmeyle ilgili projeler gerçekleştiriyoruz; ancak şehirler imar edilirken insanları ve eğitimi ihmal ediyoruz. Sonuçta bizim ihmal ettiğimiz alanlar başkaları tarafından kendi değerlerimiz kullanılarak hain emeller doğrultusunda doldurulmaya çalışılıyor. 15 Temmuz´da gördük ki içimize sızarak gençlerimizi, kadınlarımızı, insanlarımız zehirlemişler. Biz bu alanı boş bıraktığımız için böyle durumla karşılaştık. Ama bundan sonra bu alanda hep var olacağız. Biz şehri imar ederken öğretmenlerimiz de gönülleri, insanları imar edecekler" dedi.
"ÖĞRETMENLERİN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ"
Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları, Genç KAYMEK ve Huzur Çınarı´nda toplam 380 kişilik bir kadro bulunduğunu ifade eden Başkan Mustafa Çelik, "Neredeyse Milli Eğitim gibi çalışıyoruz" diye konuştu. Bir taraftan hanımlara aile ekonomilerine katkı sağlamaları için meslek edindirme kursları, diğer taraftan hobi kursları verdiklerini; bir taraftan gençler için takviye kursları açarken diğer taraftan değerler eğitimini unutmadıklarını dile getiren Başkan Çelik, özellikle gençleri manen de yetiştirmek istediklerini kaydetti.
Sözlerinin sonunda öğretmenlerin her zaman yanında olacağını ifade eden Başkan Mustafa Çelik, "Köprülü kavşak, yol ve benzeri çalışmalar elbette önemli yatırımlardır; ancak çocuklarımızın başarıyla yetişmelerini görmek çok daha fazla hoşuma gidiyor. Bu nedenle her zaman yanınızda olacağım" diye konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, daha sonra öğretmenlere günün anısına çeşitli hediyeler verdi. Başkan Çelik, ayrıca kahvaltıda tüm masaları tek tek gezerek öğretmenlerle sohbet etti.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"