MİLLİ SAVUNMA BAKANI AKAR´DAN ÖVGÜ

MİLLİ SAVUNMA BAKANI AKAR´DAN ÖVGÜ

?ÖRNEK BİR BELEDİYECİLİK YAPIYORSUNUZ?

Çocukluk arkadaşını son yolculuğuna uğurlamak üzere baba ocağının bulunduğu ilimize gelen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Vali Şehmus Günaydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i makamlarında ziyaret etti? Valilik ziyareti sonrası yeni askerlik sistemine ilişkin yaptığı değerlendirmede "Herkes müsterih olsun, konu bütün boyutlarıyla çalışılmakta. İnşallah ülkemize, milletimize, gençlerimize hayırlı bir sonucu yakın bir zamanda belirleyeceğiz" ifadesini kullanırken; Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde de ?Örnek Belediyecilik yapıyorsunuz ? değerlendirmesinde bulundu?

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar çocukluk arkadaşını son yolculuğuna uğurlamak üzere bir günlük bir ziyaret için baba ocağının bulunduğu ilimize geldi?

Cenaze sonrası Vali Şehmus Günaydın´ı makamında ziyaret ederek ?Hayırlı Olsun ? temennisinde bulunan Bakan Akar çıkışta medya mensuplarına yeni askerilik sistemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu? Genel Kurmay eski Başkanı, Bakan Akar yeni askerlik sistemi ile ilgili bir takım dedikodular olduğunu vurgulayarak "Öngörülebilir bir sistem üzerinde çalışıyoruz. Bir taraftan ülkemizin ve emniyetimizin güvenliğini sağlayarak yükümlülük hizmetini yerine getirmek düşünülürken diğer taraftan da gençlerimizin eğitim ve mesleki ihtiyaçlarını da göz önüne alıyoruz. bunların hepsini em optimal şekilde düzenleyecek bir sistem üzerinde çalışıyoruz" diye konuştu?

Valilik sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i de makamında ziyaret etti? Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Bakan Akar´ı Başkanlık girişinde karşıladı. Ziyarete Kayseri Valisi Şehmus Günaydın´da iştirak etti?

Milli Savunma Bakanı Akar, ziyaretinde Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile bir süre görüştü. Başkan Mustafa Çelik´in örnek bir belediyecilik yaptığını ifade eden Bakan Akar, ?Ülkemiz ve şehrimiz için yaptıklarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Örnek bir belediyecilik yapıyorsunuz. Yapılan çalışmalar sonucu Kayseri örnek bir şehir haline geldi? değerlendirmesinde bulundu?



Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi