Milli Kick Bokscu Hayriye Türksoy Dünya Kupası’nda

Milli Kick Bokscu Hayriye Türksoy Dünya Kupası’nda

Kick Boks ve Wushu-Kungfu kategorilerinde birçok uluslararası başarıları olan Hayriye Türksoy Hançer, İstanbul’da yapılacak olan 7’nci Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası müsabakalarında. Başarılı sporcu, Dünya Şampiyonu olmak istiyor.

Kick Boks ve Wushu-Kungfu kategorilerinde mücadele ettiği Uluslararası müsabakalarda altın ve gümüş madalya kazanan milli sporcu Hayriye Türksoy Hançer, İstanbul’da yapılacak olan yedinci Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası müsabakalarına gitti.

Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında halter çalışan genç sporcu zaman zaman kendisinin 2 katı ağırlık kaldırarak kuvvet idmanı yaptı. Antrenörü Esat Kaya ve Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Halter Bölge Antrenörü Gökhan Taşçı yönetiminde ağırlık idmanı yapan Hayriye Türksoy Hançer, hazırlıklarını tamamlayarak ilimizden ayrıldı.

Yolculuk öncesi açıklamalarda bulunan Hayriye Türksoy Hançer, şöyle dedi: “Bu seneyse kick boksta milli takıma seçme kriterlerinden olan üç maçtan ilkini şampiyonlukla bitirdim. İkinci müsabaka ise İstanbul ev sahipliğinde yapılacak olan yedinci Uluslararası Dünya Kupası. Hazırlıklarımı tamamladım, yine şampiyon olmayı hedefliyorum. Yabancı ülkelerden de rakiplerimiz olacak. Bu turnuvadaki hedefim her zaman olduğu gibi şampiyon olmak, kürsünün en üstünde yer almak ve istiklal marşımızı söyletmek. Bu duyguyu birkaç kere yaşadım yine aynı duyguyu yaşamak için elimden geleni elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağım.”

Haber: Şevket Tekin



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı