MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ

MİLLİYETÇİ  HAREKET  PARTİSİ

İNTERNET ÜZERİNDEN TEMAYÜL YOKLAMASI YAPTI

HABERİ İZLE

Milliyetçi Hareket Partisi  aday seçimlerine hız verdi. Aday adayları arasından  doğru isimleri seçerek  sandığa gitmek isteyen  Milliyetçi Hareket Partisi  tabanın fikrini sormak için  teknolojiden faydalandı.   İnternet üzerinden temayül  yoklaması gerçekleştirilen   MHP'de  Kayserili seçmenlerden  oy isteyecek 9  kişiyi belirlemek  için de  internet  üzerinden  oy kullanan  Kayserli  Mhp'lilerin oylarını Merkez Kurulu değerlendirecek…  Temayül Yoklamasına dair haber ekibimize bilgi veren il başkanı Baki ERSOY  Milliyetçi hareket partisi için ve ülkemiz için inşallah hayırlara vesile olsun.”diye konuştu…

Milliyetçi  Hareket Partisi aday belirleme çalışmalarına hız verdi.  Bu amaçla  taban fikrini sormak üzere  internet üzerinden  temayül yoklaması  gerçekleştiren  Milliyetçi Hareket Partisinde ilimiz seçmeninden Mhp adına oy isteyecek  9 kişi içinde  temayül  yoklaması yapıldı… Sonuçlarının Merkez Yürütme Kurulu tarafından değerlendirileceği öğrenilen TemAYÜL Yoklamasına dair haber ekibimize  değerlendirmede bulunan İl Başkanı Baki  ERSOY; Bu temayül yoklaması genel merkezimiz tarafından yapılıyor. Tek çatı altındaki tüm üyelerimiz, aday adayı listelerinin  tamamının arasında  9 kişiyi işaretlemek kaydıyla, internet üzerinden oy kullanarak fikirlerini beyan ediyorlar.  Sonuçlar direk genel merkezimize ulaşıyor. Bu sabahtan itibaren başladı. Milliyetçi hareket partisi için ve ülkemiz için inşallah hayırlara vesile olsun.” İfadesini kullandı..

Başkan Baki Ersoy, önceki gün gerçekleştirilen  ve aday adaylarının kamuoyuna tanıtıldığı 5.İstişare  toplantısına   hali hazırda aday adayı olan eski il başkanı  Mete Eke ve  MYK eski  üyesi Mustafa Eraslan'ın  neden katılmadığı yolundaki  soruya ise  Ankara'daydı kendileri, mazeretleri vardı. Kendileri bize ulaştılar, mazeretlerini bildirdiler, geçerli mazeretleri vardı. O yüzden katılmadılar. Milliyetçi Hareket Partisinde teşkilat olarak davet ettiğimiz herkes her yere gelir.” Şeklinde cevap verdi..



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı