MİMAR GÜNTÜLÜ GÜNDOĞ,

MİMAR GÜNTÜLÜ GÜNDOĞ,

?BİZ ÖNCELİKLİ OLARAK BİLGİNİN ÖNEMİNE İNANIYORUZ?

2 ? 3 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan Mimarlar Odası Kayseri Şubesi seçimli Genel Kurulu için adaylığını  açıklayan Mimar Güntülü Gündoğ ? Ekip olmanın önemine inanarak bu yola baş koyduk ve birliktelik sağlayarak kamuoyuna duyuru yapmak için bir araya geldik. Biz öncelikli olarak bilginin ve birikimin önemine inanıyoruz. Bir kurumun kişiden kişiye aktaracağı bilginin ne kadar önemli olduğunu hep beraber görüyoruz ve bu doğrultuda çalışıyoruz? değerlendirmesinde  bulunarak ?Başkanlık  için adayım? dedi?

Mimarlar Odası Kayseri Şubesi  hizmet binasında  tertiplenen  basın toplantısı  ile medya  mensuplarının karşısına  geçen  Mimar Güntülü Gündoğ  ilk iş  olarak ekip arkadaşlarını kamuoyuna tanıtarak  söze başladı ve 2-3 Şubat  tarihleri  arasında  gerçekleştirilecek  olan  Mimarlar Odası Kayseri Şubesi  seçimli Genel Kurulu için  adaylığını açıkladı? 

Mimar  Gündoğ ekip ruhunu ön plana çıkardığı açıklamasında  "Bildiğiniz üzere 3-2 Şubat tarihinde Mimarlar Odası Kayseri Şubesi´nin genel kurulu ve akabinde de seçimleri gerçekleşecek. Bu seçimler için biz bir yola çıktık. Ekip olmanın önemine inanarak bu yola baş koyduk ve birliktelik sağlayarak kamuoyuna duyuru yapmak için bir araya geldik. Bildiğiniz üzere Mimarlar Odası Kayseri Şubesi bu dönem 14. yönetim kurulunu belirleyecek. Yaklaşık 2 dönemdir Mimarlar Odası Kayseri Şubesi´nde 2. başkanlık görevini yürütmekteyim. Daha öncesinde de yönetimin farklı kademelerinde birçok aşamasında görev yaptım. Biz öncelikli olarak bilginin ve birikimin önemine inanıyoruz. Bir kurumun kişiden kişiye aktaracağı bilginin ne kadar önemli olduğunu hep beraber görüyoruz ve bu doğrultuda çalışıyoruz" diye  konuştu?

"Biz her şeyden önce usta olmadan talebe olmanın gerekliliğine inanıyoruz. Öncelikle kendimizi yetiştirmemiz gerektiğine ve kendimizi yetiştirdikten sonra etrafımıza bir şeyler katabileceğimize inanıyoruz Bugüne kadar da bu doğrultu da çalıştık..? diyen  Mimar Gündoğ  mevcut başkan  Eda Velibaşoğlu´nun görevi bırakmasıyla beraber  bu göreve talip  olduğunun altını  çizerek sözlerini  noktaladı?.

HABER:  C.ÜSTEN



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da