MİMARSİNAN OSB ÜZERİNDEKİ

MİMARSİNAN OSB ÜZERİNDEKİ

TRAFİK SIKIŞIKLIĞI SONA ERECEK

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi ile Malatya Yolu Yoncalı Kavşak arasında çok amaçlı, geniş ve alternatif yeni bir yol yapılacağını söyledi.

Melikgazi Belediyesinin en belirgin özellikleri arasında geniş ve güvenli bir ulaşım ağı sisteminin bulunması olduğunu hatırlatan Başkan Büyükkılıç, ?Melikgazi ilçemizde şehir merkezi ile sanayi bölgeleri arasında güvenli bir ulaşım ağı bulunmaktadır. Ancak yeni bir çalışma yaparak şimdi Mimarsinan OSB ile Malatya Yolu üzerindeki yoncalı kavşağı arasında yeni bir yol açarak sanayi bölgesinde meydana gelebilecek trafik sıkışıklığını gidereceğiz. Bu yol ileriye dönük yıllar sonrasına ihtiyaca cevap verebilecek düzeydedir. 20 metre genişliğinde 3 km uzunluğunda çalışması için gerekli planlama yapıldı. Bu planlama ile bölge de ağır tonajlı araçlar için ulaşım daha güvenli, seri ve kurallı akışı sağlanacaktır. Çalışmanın ilk etabı olan planlama ve imar planları üzerinde işlenmesi ve mülkiyet sorunu çözülmüştür? dedi.

Semtler arası ulaşımın bütün olarak planlandığı çalışma ile daha seri bir ulaşım ağının şehrimize kazandırılacağını ifade eden Başkan Büyükkılıç, bu çalışma için yatırımcı kurumlar arasında gerekli koordinasyonun sağlandığını kaydetti.

Başkan Büyükkılıç, Mimarsinan OSB ile Malatya Yolu Yonca Kavşağı arasındaki alternatif ana yol çalışmasının bu yıl başlanılacağını ve hizmete sunulacağını sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : İHA

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor