MİNİK SUDENAZ´IN AİLESİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

MİNİK SUDENAZ´IN AİLESİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

KIZININ AMELİYATI İÇİN YETERLİ PARANIN TOPLANDIĞINI BELİRTEN BABA, ARTIK YARDIM İSTEMİYOR

Sivas´ta beyninde tespit edilen tümörün alınması için 100 bin lira gereken 8 yaşındaki Sudenaz Doğruyol, hayırseverlerin yaptığı yardımla İstanbul´da ameliyat oldu.Doktorların ´yaşamaz´ dediği Sudenaz, sağlığına kavuşacağı günü heyecanla beklerken, baba Nuh Doğruyol´da desteklerinden dolayı herkese teşekkür ederek artık para göndermemelerini istedi.

Sivas´ta Muhsin Yazıcıoğlu İlköğretim Okulu 3´üncü sınıf öğrencisi Sudenaz Doğruyol geçtiğimiz hafta rahatsızlanınca ailesi tarafından götürüldüğü hastanede beyninde tümör olduğu tespit edilmişti. Sivas, Kayseri ve İstanbul´da yapılan tetkiklerde beynindeki tümörün bir an önce alınmaması halinde minik kızın her an ölebileceği öğrenilmişti. Ameliyatın orada yapılmayacağını anlayan aile kızını tedavi için İstanbul´da bulunan özel bir hastaneye getirdi. Burada ameliyatın yapılabileceğini ancak ameliyatın maliyetinin çok yüksek olduğunu öğrenen aile, hayal kırıklığına uğramıştı. Bunun üzerine sosyal medya başlatılan kampanyalar ve İhlas Haber Ajansı´nın haberinin üzerine hayırseverler seferber oldu.

DOĞRUYOL AİLESİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

8 yaşındaki minik Sudenaz´ın ameliyatı için gerekli olan 100 bin lira kısa sürede toplandı ve geçtiğimiz gün İstanbul´da ameliyat oldu. Birgün yoğun bakımda kaldıktan sonra normal odaya alınan minik kızın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Doktorların yaşamasına ihtimal vermediği Sudenaz, sağlığına kavuşacağı günü heyecanla bekliyor. Baba Nuh Doğruyol kızının tedavisi için gerekli olan paranın toplandığını ve fazla gelen kısmını geri göndermeye çalışacaklarını söyledi.

?YARDIMLARDAN DOLAYI HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ?

Sudenaz´ın durumunu anlatan baba Nuh Doğruyol,?Bizim zaten ilk başta belliydi durumumuz. Çocuğumuzun rahatsızlığından dolayı Sivas´tan Kayseri´ye Kayseri´den de tekrar buraya geldik. Buraya geldik burada Allah razı olsun hocamız çocuğun ameliyatını yapacağını söyledi. Onun içinde bayağı yüklü bir para gerekiyordu. Bizim de durumumuz sıkıntılı olduğu için temin edemiyorduk. Bir kampanya başlattık sosyal medya üzerinden Allah razı olsun herkesten yardımlarını esirgemediler. Bizlere yapmış oldukları bütün yardımlardan dolayı herkese çok teşekkür ediyoruz. Çocuğumuz ameliyattan çıktı. Sağlığı çok güzel. Her hangi bir tehlikesi yoktur. Gayet iyiye gidiyor. Yurt dışından, yurt içinden çok güzel tepkiler aldık, çok güzel destekler aldık. Herkese duyarlı oldukları için çok teşekkür ediyoruz? şeklinde konuştu.

? İHLAS HABER AJANSI´NA DA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ?

Desteklerinden dolayı İhlas Haber Ajansı´na teşekkür eden baba Doğruyol,?Bu süreçte bizlere destek olan İhlas Haber Ajansı´na da çok teşekkür ediyoruz. Çok ilgilendiler sağ olsunlar. Bizi yalnız bırakmadılar. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Hocamla görüştük hiç bir sıkıntı kalmadı. Hastaneden çıkış sürecimiz belli değil. Hocam belirleyecek ne zaman çıkacağımızı. Daha 10 günlük bir tedavi süreci var herhalde? dedi.


Haber Kaynak : İHA

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ