MİNİK YÜREKLER DÜNYAYI RENKLENDİRDİ?

MİNİK YÜREKLER DÜNYAYI RENKLENDİRDİ?

Besime Özdereci İlkokulunun minik yüreklerince hazırlanan resim sergisi bir AVM´de ilimiz sakinlerinin beğenisine sunuldu.

Öğrencilerinin yoğun çalışmalarıyla ortaya çıkan ve birbirinden güzel onlarca eserin yer aldığı sergide öğrencilerin yetenekleri gözlerden kaçmazken, minik yürekler dünyaya renkli bakışları gelecek adına umut verdi?

Besime Özdereci İlkokulunun minik yüreklerince hazırlanan resim sergisi bir AVM´de ilimiz sakinlerinin beğenisine sunuldu?

Sergide konuşan Besime Özdereci İlkokulu Resim Öğretmeni Tuğba Balcı, öğrencilerinin aylarca uğraşıp hazırladıkları çalışmaların insanların beğenisine sunduklarını belirterek şunları kaydetti..? 1 ,2 ,3 ve 4. Sınıf öğrencilerimizin yapmış oldukları karma sergimiz burada. Öğrencilerimiz ilk etapta başlangıç olarak kağıt çalışmaları, guaj boya, ebru çalışmaları yaptılar. Ahşap boya çalışmalarımız, tuval boya çalışmalarımız da bulunmakta. Çeşitli resimler sergilemekteyiz burada. Yaklaşık olarak 6 aylık bir süre içerisinde çalışmalarımızı sürdürdük. Sergimizde 50 öğrencimizin hazırladığı 150 kadar resim bulunmaktadır. Bu serginin dışında da farklı çalışmalarımız olacak. Sergimize tüm halkımızı davet ediyoruz.?

Birbirinden güzel onlarca eserin yer aldığı sergide öğrencilerin yetenekleri gözlerden kaçmazken, minik yürekler dünyaya renkli bakışları gelecek adına umut verdi?



Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı