Misafir tribünü artık daha güvenli

Misafir tribünü artık daha güvenli

Büyükşehir Belediyesi, Kayseri’nin UEFA standardındaki stadyumu RHG Enertürk Enerji’nin misafir tribününe plastik koruma ve file uygulaması yaparak, daha güvenli hale getirdi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı’nda RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda daha güvenli ve konforlu sportif faaliyetlerin gerçekleştirilmesi adına, misafir takım tribününde güvenlik tedbirlerinin alınması için ödenek aktarılması amacıyla bir karara imza atılmıştı. 

Kayseri Valiliği ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi arasında gerçekleşecek işbirliği ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç veya Genel Sekreter Av. Hüseyin Beyhan'a yetki verilmesi talebi görüşülmüş, talep, meclis üyelerince oy birliği ile kabul edilmişti. 

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi, Başkan Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda deplasman tribününün "TFF Stadyum ve Güvenlik Talimatı" bildirgesine uygun fiziki yapıda düzenlenmesi için çalışma yaptı.

Faaliyetlerine başlayan ve çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Spor A.Ş. şehrin kalbi RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda deplasman tribününün mevcut fiziki yapısının daha güvenli olması ve tüm taraftarların rahat bir ortamda müsabaka izlemesi için çalışma yaptı. Kayseri RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda güvenliğin arttırılması ve sporseverlerin korunması kapsamında harekete geçen Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Spor A.Ş., stadyumdaki misafir takım tribününde gerekli önlemleri alarak plastik koruma ve file uygulaması gerçekleştirdi.

Haber: Kurum Bülteni



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’