M. KEMAL DEDEMAN ORTAOKULU,

M. KEMAL DEDEMAN ORTAOKULU,

TENİSTE TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDA

HABERİ İZLE

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Halter İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Büyük Bayanlar ve Büyük Erkekler Halter İl Birinciliği ilk gününde bayanlar podyuma çıktı.

Spor İl Müdürlüğü Ferdi Sporlar Merkezi'nde düzenlenen Büyükler Halter İl Birinciliği müsabakalarında 25 bayan sporcu ter döktü. Oldukça renkli anlara sahne olan müsabakalarda, bayan halterciler derece elde edebilmek için sakatlanma riskini göze aldılar. Bayan sporcular Nisan ayında Konya`da yapılması planlanan Türkiye Halter Şampiyonası'na katılabilmek için kıyasıya mücadele ettiler. Bayan haltercileri gün sonunda İl Müdürü Murat Eskici`de yalnız bırakmadı.

Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici halter sporuna gönül veren sporcularla bir araya gelerek kısa süre sohbet etti ve dereceye girenlere madalyalarını verdi. İl Müdürü Murat Eskici haltercilerle gerçekleştirdiği sohbette şunları söyledi: Öncelikle yarışmaya katılan siz değerli arkadaşları kutluyorum. Ülkemiz sporu adına çok iyi işler başaracağınıza inanıyorum. Yetenekli ve başarılı arkadaşlarsınız. İnşallah yolunuz açık olur ve ileride sizi halter sporu alanında çok iyi yerlerde görürüz. Biz bu başarılarınızla gurur duyarız.”



Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var