MMO KAYSERİ ŞUBESİ

MMO KAYSERİ ŞUBESİ

KADIN KOMİSYONU ÜYELERİNİ BULUŞTURDU?

Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi Kadın Komisyonu kadın mühendisleri kaynaştırmak amacıyla etkinlik tertipledi? İlimizde görev yapan kadın makine mühendislerinin iştirak ettiği etkinlikte konuşan komisyon Başkanı Defne Doğu, mühendislerin toplumumuzda ve iş dünyasında hak ettiği saygıyı göremediklerini iddia etti?

Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi Kadın Komisyonu üyeleri bir otelde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Etkinliğe Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi Başkanı Akif Aksoy, Yönetim Kurulu üyeleri ve Kadın Komisyon üyeleri katıldı.

Etkinliği açılışında kürsüye gelerek üyelere seslenen Makine Mühendisleri Kayseri Şubesi Kadın Komisyonu Başkanı Defne Doğu, meslekte geçirilen her bir yılın mühendislik binasına konan bir taş gibi olduğunu ifade ederek ? Dünya çapında kutlanan tek bir Dünya Mühendisler Günü bulunmuyor. Bunun yerine çeşitli ülkelerde birbirinden farklı tarihlerde Mühendisler Günü kutlanıyor. Türkiye´de ise 5 Aralık tarihinde kutlanıyor. Modern Anlamda mühendis bilim insanlarının ürettiği teorik bilgiyi teknikler ve teknisyenlerin uygulayabileceği pratik bilgiye dönüştüren kişidir. Uzun yıllar hizmet etmiş ve hala da hizmet eden mühendisleri canı gönülden tebrik eder, bu vesileyle tüm bayan mühendis meslektaşlarımı da kutlarım. Meslekte geçirilen her bir yıl mühendislik binasına konan ek bir taş gibidir. Toplumsal yaşamın her aşamasında önemli hizmetler veren mühendislerin hak ettikleri saygıyı gördükleri bir yaşam diliyorum? değerlendirmesinde bulundu?

Makine Mühendisleri Kayseri Şubesi Başkanı Akif Aksoy da her zaman üyelerinin yanında olduklarını ifade ederek, ?Her zaman şunu diyoruz. Odalarımız üyeleri ile var, üyeleri ile birlikte olacaktır. Sonuna kadar da üyelerinin destekçisidir. Bugüne kadar kadın üyelerimizi çok çeşitli etkinliklerde yararlı işler yapmışlardır. Yönetim kurulumuz adına bir borç bilirim. Bundan sonra ki süreçte çok yararlı programlar yapmak ümidi ile diyoruz? diye konuştu.

Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi Kadın Komisyonunda daha önceden başkanlık yapmış olan Berrin Aydemir´e de hizmetlerinden dolayı plaket ve çiçek takdimi yapıldı. Etkinlik daha sonra Türkiye Kadınlar Derneği Başkan Yardımcısı Avukat Cansu Deniz´in sunumlarıyla devam etti.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Gazete Talas yine dopdolu

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı