MMO KAYSERİ ŞUBESİ´NDE SEÇİM RÜZGARLARI

MMO KAYSERİ ŞUBESİ´NDE SEÇİM RÜZGARLARI

FENER TEK LİSTE İLE SANDIĞA GİDİYOR?

Makine  Mühendisleri Odası  14.Genel Kurulu başladı? İki günde tamamlanacak olan Seçimli Genel Kurulu´nun ilk gününde üyelere faaliyet raporları okunarak çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı. Genel kurulun ilk gününde üyelere seslenen tek liste ile ile genel kurula giderek güven tazelemek isteyen mevcut  başkan Ersin  Fener  yaptığı konuşmada ? Göreve geldiğimiz günden buyana mesleğimizi geliştirmek  ve üyelerimizin bilgi ve birikimlerini artırmak için çıtayı hep daha yükseğe  taşımaya çalışan başarılı çalımlar yürüttük? ifadesini  kullandı?

Makine Mühendisleri Odası 14.Genel Kurulu başladı?  İki gün devam edecek olan seçimli genel kurul İstiklal Marşı´nın okunması ve saygı duruşunun ardından Divan´ın oluşturulması ile start verdi?

Şube eski başkanlarından Mazhar Gündoğ´un Divan başkanı olduğu genel kurulda divanın oluşturulması sonrası kürsüye gelerek üyelere seslenen tek liste ile ile genel kurula giderek güven tazelemek isteyen mevcut başkan Ersin Fener yaptığı konuşmada ? Göreve geldiğimiz günden buyana mesleğimizi geliştirmek ve üyelerimizin bilgi ve birikimlerini artırmak için çıtayı hep daha yükseğe taşımaya çalışan başarılı çalımlar yürüttük? ifadesini kullandı?

Şube Başkanı Fener sözlerinin devamında ?Sürekli çıtayı daha yukarı konumlandırıp odaya yeni değerler kazandırdık. Ülke ve millet değerleri noktasında mücadeleci bir oda anlayışıyla hareket ettik ki, zaten geçmişten gelen bu anlayışımız  yurt genelinde bir çok odaya emsal teşkil etmiş ve bu ülkü etrafında  toplanan  odalar  kendi aralarında ?Meslekte Birlik´ oluşumunu hayata geçirmişlerdir? değerlendirmesinde   bulundu?

Şube Başkanı  ve yeni dönem başkan adayı Fener´in  konuşmasının ardından  faaliyet  raporunun üyeler okunarak yapılan çalışmalarla ilgili olarak  bilgilendirilmesi ve  üyelerin oylarına sunulması ile devam etti..

Genel Kurul´un ilk günü yeni dönem adaylarının belirlenmesi ile noktalandı? Mevcut Başkan Ersin Fener ve ekibi güven tazeleyerek bir dönem daha yönetime aday olurken karşılarına yeni bir aday çıkmadı?

Makine Mühendisleri Odası 14.Genel Kurulu Pazar günü yapılacak oylama ile noktalanacak?

HABER: C.ÜSTEN 



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”