MMO KURMAYLARI

MMO KURMAYLARI

CHP KAYSERİ İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİLER?

Makine Mühendisleri Odası Şube Başkanı Ersin FENER ve yönetim kurulu CHP Kayseri İl Başkanlığını ziyaret ettiler. İl Başkanı Feyzullah KESKİN ve yönetim kurulu, ziyarete gelen heyeti İl Başkanlığı makamında ağırladılar.
Ülke gündemin yoğunluğu ve terör saldırılarının artması nedeniyle STK´ların üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmek için siyasi partilerle görüşmek istediklerini belirten MMO Şube Başkanı, ?Terörle birlik ve beraberlik içerisinde mücadele edebiliriz. 17.12.2016 günü şehrimizde meydana gelen bombalı hain terör eylemi hepimizi üzmüştür. Milletimize ve şehit ailelerine başsağlığı diliyorum. Siyasi partilerin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerekliliğini dile getirmek istiyorum. Biz STK´larda üzerime düşen her sorumluluğu yerine getirmeye hazırız. Şehit cenazesinde CHP çelengi parçalandığında bende oradaydım. Çelengin parçalanması olayı bizleri de çok rahatsız etti. Provokatif eylemlere şu hassas günlerde gelmemek gerekir. CHP´yi terörle bir tutmaya çalışmak akıl tutulmasıdır. Bu partinin özdeşleştirileceği tek şey Türkiye Cumhuriyeti´dir. Ziyaretimizin amacı hem başsağlığı dilemek hem de üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye hazır olduğumuzu belirtmektir. Sıkıntıları sorunları konuşarak aşabiliriz ve üstesinden gelebiliriz.? Değerlendirmesinde bulundu?
Ziyaretten memnuniyetlerini dile getiren İl Başkanı Feyzullah KESKİN, ? Öncelikle duyarlılığınız için teşekkür ederim. Menfur terör saldırısı hepimizi derinden üzdü. Her türlü terör eylemini en sert üslupla, her platformda eleştiriyoruz. Ülkemizin bekası, milletimizin refahı için mücadelemize devam edeceğiz. Siz STK´lara bizler kadar fazla sorumluluk düşmektedir. Toplumu bilinçlendirmek, birlik ve beraberlik bilincini işlemek sizlerin, bizlerin temel görevlerindendir. Türkiye Cumhuriyeti içerisinde terörün bu kadar alevlenmesi, provakatif eylemlerin bu denli çoğalması birilerinin bu ülkenin huzurunu bozmak istemesinin somut kanıtıdır. Bizler, kimsenin ülkemiz üzerinde hain planlar yapmasına izin vermeyeceğiz. Hassas dönemlerden geçiyoruz, inşallah bu günleri atlatacağız. Terör Türkiye´de hüküm süremeyecek.? İfadelerini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı