MMO ŞUBE BAŞKANI ERSİN FENER:

MMO ŞUBE BAŞKANI ERSİN FENER:

MMO Kayseri Şube Başkanı Ersin Fener, "Türk Milletinin bağımsızlığı uğruna vermiş olduğu emsalsiz mücadele olan 18 Mart Çanakkale Zaferini, coşku, gurur ve hayranlıkla kutladığımız bugün bu coğrafyayı bize “Vatan” olarak bırakan aziz şehitleri

Fener, "Büyük teknolojik ve psikolojik üstünlüklerle canımız olan vatanımızı, kanımızla suladığımız topraklarımızı sahiplenmeye, işgal etmeye kalkışan yedi düvel bir kere daha görmüştür ki maneviyat her türlü üstünlükten daha üstündür. Kendi cenaze namazını kılarak tarifi imkansız bir inanç içerisinde, baruta, gülleye, topa tüfeğe karşı büyük bir mücadele veren Aziz Milletimiz batmaz denilen gemileri bu inanç ve azimle denizin dibine göndermiştir. Yüzyıllar boyu süre gelen geri çekilme “Allah Allah” nidalarıyla durdurulmuş ve son vatanımız, son kalemiz olan Anadolu ve onun sathında Çanakkale’nin geçilemeyeceği tarihe altın harflerle yazılmıştır" ifadesinde bulundu.
Fener, "Dünya tarihinde Türklerin bağımsızlık aşkının ne denli büyük olduğunun bir göstergesi olan Çanakkale Zaferi aynı zamanda Türk Milletinin barışta Yunus ama savaş istenirse de Yavuz olduğunun dünyaya açıkça ilanıdır. Büyük Milletimiz Çanakkale’de farklılıklarını ortaya koyarak değil, birlik ve beraberlik ruhuyla işgalcileri topraklarımızdan defetmiştir. Türk Milletinin, mezhebi, yöresi, kökeni, inancı ne olursa olsun birlik ve beraberlik içerisinde verdiği bu mücadele, küresel güçlerin ve kirli ellerin heveslerini kursaklarında bırakmıştır. Şairinde dediği gibi “Bayrakları Bayrak Yapan Üstündeki Kandır, Toprak Eğer Uğrunda Ölen Varsa Vatandır.” Kutsal bayrağımıza kanıyla rengini veren, vatanımıza vatandır mührünü vuran, canını, kanını seve seve bu uğruda feda eden şehitlerimiz bizlerin her zaman baş tacı ve yol göstericisi olmuşlardır" diyerek açıklamasını şu şekilde sürdürdü:
"Sıkıntılı ve zor bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde, Çanakkale ruhu, ülkemizin en büyük ilacı ve buhrandan çıkış yoludur. Hain ve kirli emellerin dün olduğu gibi bugünde vatanımız ve milletimiz üzerindeki oyunları sürmektedir. Böl, parçala ve yut taktiğini dünyanın her yerinde uygulamaya kalkan küresel sermaye güçleri bugünlerde de bu hain planlarını maşaları vasıtasıyla ülkemizde uygulamak istemektedirler. Ayrıştırma, farklılaştırma ve daha tehlikelisi de ötekileştirme, milletimiz için tehlikeli gibi görünse de , “ Ayrılıkta Azap, Birlikte Rahmet Vardır” düsturuyla ve Çanakkale ruhuyla yoğrulmuş Türk Milleti bunlarında üstesinden gelecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Seyit Onbaşı’yı, Tophaneli Hakkı’yı ve onların nezdinde adlarını sayamadığımız, devletimizin ve milletimizin birlik beraberlik ve bekası için canlarını, kanlarını feda eden aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, Büyük Türk Milletinin Çanakkale zaferini kutluyorum."



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor