MMO’DA SEÇİM RÜZGARLARI!

MMO’DA SEÇİM RÜZGARLARI!

AKSOY: “BİRLİĞİMİZİ KORUMAK ADINA MÜCADELE VERECEĞİZ”

Makine Mühendisleri Odası 15. Olağan Genel Kurulu başladı. İki günde tamamlanacak olan Seçimli Genel Kurul’un ilk gününde üyelere faaliyet raporları okunarak çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı. Genel Kurulda konuşan mevcut başkan ve yeni dönem için adaylardan biri olan Akif Aksoy, Genel Kurul’da ‘Meslekte Birlik Adına’ sloganıyla yeniden aday olduğunu belirterek “ Birlik ve beraberliğin sürdürülmesi için gayret edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Makine Mühendisleri Odası’nın iki gün sürecek olan seçimli genel kurul İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşunun ardından Divan’ın oluşturulması ile başladı.

Seçimlerde 'Meslekte Birlik Adına' sloganıyla yeniden aday olduğunu belirten mevcut başkan ve yeni dönem için adaylardan biri olan Akif Aksoy "Bugün Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi olarak 15. Olağan Genel Kurulumuz var. Birlik ve beraberlik içerisinde İnşallah genel kurulumuzu atlatıp, yarında seçimlerimizi yapacağız. Bugün yönetim listelerimizi açıklayacağız, Seçimlere 'Meslekte Birlik Adına' sloganıyla ben ve 'Değişim Grubu' adı altında İlyas Çürüttü arkadaşımızla, 2 aday olarak gireceğiz. 15. Genel Kurulumuzun öncelikle vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Birlik ve beraberliğin dağılmaması, sürdürülmesi adına sonuna kadar götürmek için sonuna kadar gayret edeceğiz. Katılımlarından dolayı da bütün üyelerimize teşekkür ediyorum".

3004 üyenin oy kullanacağı, mevcut başkan Akif Aksoy ve İlyas Çürüttü’nün yarıştığı genel kurul Pazar günü yapılacak oylamanın ardından noktalanacak.



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”