MOTORCULAR BÜNYANLI ŞEHİTLER İÇİN SÜRDÜ

MOTORCULAR BÜNYANLI ŞEHİTLER İÇİN SÜRDÜ

Kayseri Motosiklet Kulübü (KAYMOK) Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu´nun daveti üzerine, Şehitleri anmak için kortej oluşturarak, ilçede tur attı. İlçe girişinde toplanan motorcular, konvoy halinde şehitlik ziyaretinde bulunarak, şehitlerimiz için

Kayseri Motosiklet Kulübü (KAYMOK) Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu´nun daveti üzerine, Şehitleri anmak için kortej oluşturarak, ilçede tur attı. İlçe girişinde toplanan motorcular, konvoy halinde şehitlik ziyaretinde bulunarak, şehitlerimiz için dua etti.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Kayseri Motosiklet Kulübü başkanı ve üyelerine teşekkür ederek;? KAYMOK üyelerimiz davetimizi kırmayarak ilçemize geldiler. Amacımız hem motosiklet sürücülerinin güvenliğine dikkat çekerek bir farkındalık oluşturmak hem de Şehitlerimizi yâd etmek. Bizleri kırmayarak ilçemize gelen tüm KAYMOK üyelerimize teşekkür ediyorum? dedi.

Yapılan etkinlikle ile ilgili konuşan Kayseri Motosiklet Kulübü Başkanı Mustafa Özdemir "Bünyan ilçemizde Bünyan Belediye Başkanımız Şinasi Gülcüoğlu Beyefendi sağ olsunlar bizleri davet ettiler. Amacımız hem artan motosiklet kazalarına ve kask kullanımına dikkat çekmek hem de Şehitlerimizin emaneti olan çocuklarını motosikletlere bindirerek kısacık da olsa bir mutluluk vermekti. Birlikte şehitlerimiz için dua ettik. Kayseri Motosiklet Kulübü olarak tüm motosiklet kullanıcılarının motosiklet sevdirmek ileri ve güvenli sürüş tekniklerini öğretmek amacıyla bu kulübü kurduk. Ülkemizde, motosiklet kazalarının önlenmesi açısından lütfen biz motosikletlileri fark edin. Dört teker bedeni, iki teker ise ruhu taşır. Kaportamız olan bedenimizi fark edin buradan Şinasi Gülcüoğlu Başkanımıza tekrar teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar var olsunlar motosiklet kültürü adına bizleri konuk ettiler belediyemize ve kendilerine tekrar teşekkür ediyoruz? diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor