MÜFTÜ ŞAHİN GÜVEN

MÜFTÜ ŞAHİN GÜVEN

DEMOKRASİ NÖBETİ´NE DEVAM EDİYOR?

İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, 15 Temmuz akşamı başlayan demokrasi nöbetinin on yedinci gününde de yine Cumhuriyet Meydanı´ndaydı. Yatsı namazının hemen ardından milli iradenin yılmayan neferleri olan milletimizin toplandığı Cumhuriyet Meydanı´nda halka hitap eden Güven ?Millet olarak birlik olmanın nasıl hayırlı sonuçlar doğurduğunu hep birlikte gördük? ifadesini kullandı?
İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, 15 Temmuz akşamı başlayan demokrasi nöbetinin on yedinci gününde de yine Cumhuriyet Meydanı´ndaydı. M İl Müftüsü Güven alanı dolduran demokrasi nöbetçisi ilimiz sakinlerine yönelik olarak yaptığı konuşmada ?Kıymetli kardeşlerim bugün 15 Temmuz´un üzerinden tam 17 gün geçti. Sizlere birkaç hususu hatırlatmak istiyorum. 15 Temmuz akşamı darbe teşebbüsünü duyar duymaz meydanları dolduran, tankların önüne yatan ve aynı zamanda o kahramanlık destanını yazan asil milletimiz arasında o gece ülke olarak, millet olarak, halk olarak şehitler verdik. Öncelikle 15 Temmuz gecesi şahadet şerbetini içen kardeşlerimize Allah´tan rahmet diliyorum. Daha sonra vatan topraklarının şehit kanlarıyla sulanmasının anlam ve önemi üzerinde duran Güven, millet olarak birlik olmanın nasıl hayırlı sonuçlar doğurduğunu anlattı.? Değerlendirmesinde bulundu?.
İl Müftüsü Güven, konuşması sonrası dua etti. 17 gündür Cumhuriyet Meydanı´nı boş bırakmayan Kayserililer, İl Müftüsünün ettiği duaya hep bir ağızdan ?Amin? diyerek karşılık verdiler?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti

“Bu coğrafyada yaşamanın bedeli güçlü olmak”

“İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık”

Erciyes'in eteklerine 271 bin fidan

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı