MÜFTÜ VEKİLİ GALİP KOÇER

MÜFTÜ VEKİLİ GALİP KOÇER

?BAYRAMLAR SEVİNÇ VE SÜRUR ZAMANLARIDIR?

Kayseri İl Müftü Vekili Galip Koçer Müftülük hizmet binasında basın toplantısı tertipleyerek bayrama dair değerlendirmede bulundu? Koçer ?Bayramlar sevinç ve sürur zamanlarıdır. Ayrıca müminler için imanla ve güzel amelle ömrünü tamamladığı, kabir sualini rahat verdiği, amel defterini sağ taraftan aldığı ve cennetle ebedi saadeti kazandığı vakitler de sevinç zamanları, bayram günleridir? ifadesini kullanıp ilimizde Bayram namazının 06.10´da kılınacağını duyurdu?
İl Müftü Vekili Galip Koçer, müftülük binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Burada tüm İslam aleminin bayramını tebrik eden Koçer medya mensupları aracılığı ile ilimiz kamuoyuna şu mesajları iletti? ?Her milletin milli bayramları vardır, dini bayramları vardır. Bizim de yılda iki dini bayramımız vardır. Biri Ramazan Bayramı 2´ncisi de Kurban Bayramıdır. 17 Temmuz 2015 Cuma günü Ramazan Bayramının 1´inci günüdür. Bayramlar sevinç ve sürur zamanlarıdır. Ayrıca müminler için imanla ve güzel amelle ömrünü tamamladığı, kabir sualini rahat verdiği, amel defterini sağ taraftan aldığı ve cennetle ebedi saadeti kazandığı vakitler de sevinç zamanları, bayram günleridir. Ramazan-ı Şerif evveli Rahmet, ortası Mağfiret ve sonu Cehennem´den kurtuluş ayıydı. Bu mübarek ve manevi günlerin, af olduğumuza inandığımız bu güzel zaman diliminin ardından bayram yapmamız, sevinmemiz hakkımızdır.?
Müftü Vekili Koçer sözlerinin devamında Bayram Namazıyla ilgili hatırlatmalarda bulunarak, Bayram Namazının kılınma vaktini 06.10 olarak duyurdu.
HABER: M. EMRE KİPMAN

 



Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi