MUHAMMET ZAHİT ÖLÜMDEN DÖNDÜ?

MUHAMMET ZAHİT ÖLÜMDEN DÖNDÜ?

Yaz aylarının değişmez haber konusu düğünde havaya silah sıkma sonucu yaralanma ve ölüm vakası bu kez Yahyalı ilçesi Yenice Mahallesi´nde yaşandı?

Yahyalı´nın Yenice Mahallesi´nde yaşanan ibretlik olayda komşularının düğünlerinde havaya sıkılan mermilerin kovanlarını toplayıp oynayan 5 yaşındaki Muhammet Zahit Özdemir isimli çocuk boş kovanların içinde bulunan patlamamış merminin elinde patlaması sonucu iki parmağını kaybetti? Büyüklerinin vurdum duymazlığı ve tedbirsizliği nedeni ile az daha canından olacak olan beş yaşındaki minik çocuk Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi´nde ameliyata alındı?

Yaz aylarının değişmez haber konusu düğünde havaya silah sıkma sonucu yaralanma ve ölüm vakası bu kez Yahyalı ilçesi  Yenice Mahallesi´nde yaşandı?  Yasak olmasına, yetkililerin her fırsatta yapılmaması yönünde uyarmalarına rağmen bir türlü vazgeçilemeyen havaya ateş açma eylemi az kalsın 5 yaşındaki Muhammet Zahit´i hayattan koparacaktı. Komşularının düğününde sıkılan mermilerin boş kovanlarını toplayarak oynayan minik Zahit patlamamış merminin elinde patlaması nedeniyle yaralandı.  Önce Yahyalı Devlet Hastanesi´ne, ardından da Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi´ne kaldırılan minik yürek ameliyata alınırken; Türkoğlu Camii İmamı baba Murat Özdemir haber ekibimiz olayla ilgili şunları kaydetti? ?´Çocuğumun eli parçalanmış, komşumuzun düğünü vardı. Çocuğum burda patlamayan mermilerle oynamış, maalesef havaya ateş açmanın  yasaklanmasına rağmen devam ediyor. Demek ki yaptırımlar caydırıcı değil. Gençler meydan okurcasına devam ediyor, çocuğun iki parmağı parçalanmış tedavisi için Erciyes Üniversitesi  Tıp fakültesine getirdik. Şu anda iki parmağına cerrahi müdahale edilecek, şimdi müdahale için acil bekliyoruz. İçişleri Bakanlığımız önceki  hafta bu konuda valiliklerimize yazı gönderdi ama sanırım  yaptırımlar caydırıcı değil. O yüzden yaptırımların biraz daha katılaşması lazım, tutuklanması lazım´´



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”