MUHASEBE HAFTASI BAŞLADI

MUHASEBE HAFTASI BAŞLADI

YILMAZ ?HER ZAMAN DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ? ...

1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan ?Muhasebe Haftası´ çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı. İlimizdeki etkinliklere Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkanı Anfer Yılmaz öncülüğünde bir araya gelen oda üyelerinin Ata´nın manevi huzuruna çıkması ile start verildi. Yılmaz, hafta vesilesi ile yaptığı değerlendirmede ?Ülkemizin ve milletimizin gelişmesi anlamında da her zaman taşın altına elimizi sokuyoruz ve sokmaya da devam edeceğiz. Her zaman devletimizin yanındayız" diye konuştu.
Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan ?Muhasebe Haftası´ sabah saatlerinde Atatürk Anıtı´na çelenk sunulmasıyla başladı. Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik mesleğinin toplumun tüm kesimlerine tanıtılması, ülke ekonomisine ve iş dünyasına sunduğu değer ve faydaya ilişkin farkındalığın arttırılması amacıyla gerçekleştirilen kutlamalar kapsamında Cumhuriyet Meydanı´nında bir araya gelen Kayseri Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkanı Anfer Yılmaz ve oda üyeleri saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı okuduktan sonra Ata´ya çelenk sunup manevi bağlılıklarını tekrarladılar.
Etkinlikler çerçevesinde daha sonra Kayseri Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu ve Üyeleri Vali Süleyman Kamçı´yı makamında ziyaret ettiler. Vali Kamçı, müşavirlere büyük görevler düştüğünü söyleyerek Muhasebe Haftaları´nı kutladı. Ziyarette konuşan Oda Başkanı Anfer yılmaz ise, "Bin 800 kişilik bir aileyiz. Verginin toplanmasında devletimizle, vergi daireleriyle, bakanlıkla direk iletişim halindeyiz. Ülkemizin ve milletimizin gelişmesi anlamında da her zaman taşın altına elimizi sokuyoruz ve sokmaya da devam edeceğiz. Her zaman devletimizin yanındayız" diye konuştu.
Kayseri Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu ve Üyeleri etkinlikler kapsamında daha sonra da Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i ziyaret ettiler.
Ziyarette oda çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Anfer Yılmaz, ?Kayseri´de 1400 meslek mensubumuz, 400 stajyerimizle 1800 kişilik bir aileyiz. Türkiye genelinde ise 105 bin kişilik bir aile durumundayız. Ülkemizin gelişimine katkı sağlamak için çaba gösteriyoruz? değerlendirmesinde bulundu.
Muhasebeciler Haftası´nı kutlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de ?Meslek erbabının bir araya gelmesi hem kendi mesleklerini geliştirme hem de bulundukları coğrafyaya hizmet verme anlamında çok önemli. Bu anlamda başarılı çalışmalar ortaya koyuyorsunuz. Bizler de bir araya gelmeyi başarabilen meslek erbabına elimizden gelen desteği veriyoruz? diye konuştu.
Muhasebe Haftası kutlamalarının çeşitli etkinliklerle hafta boyu devam edeceği öğrenildi.



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor