MUHASEBECİLER HAFTASI BAŞLADI

MUHASEBECİLER HAFTASI BAŞLADI

TANRIÖVER; ?ÜZGÜNÜZ KEDERLİYİZ ACILIYIZ?

Muhasebeciler Haftası tüm yurtta türlü etkinliklerle kutlanmaya başladı. Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yönetimi de hafta hafta münasebetiyle, Atatürk anıtına çelenk koyarak saygı duruşunda bulunarak kutlamaların startını verdiler. Oda Başkanı Fatih Tanrıöver, çelenk sunumu sonrası yaptığı değerlendirmede meslektaşlarının sıkıntılarını dile getirip, arabuluculuğun meslek mensuplarına verilmesi talebinde bulundu.

Muhasebeciler Haftası tüm yurtta türlü etkinliklerle kutlanmaya başladı?Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yönetimi de hafta hafta münasebetiyle Cumhuriyet Meydanı´nda bulunan Atatürk anıtı önünde bir araya gelip Ata´nın anıtına çelenk sunarak ilimizdeki kutlamaları başlattılar?

Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı  Fatih Tanrıöver çelenk sunumu sonrası  meslekteki sorunları dile getirerek ?Yetkileri sınırlı sorumlulukları geniş mali müşavirlik ve yeminli mali müşavirlik mesleğinin, yetki  ve sorumluluğunun dengeli bir yapıya kavuşturulması gerekmektedir? ifadesini kullandı.

Tanrıöver sözlerinin devamında ?Meslektaşlarımız ağır iş yükü altında canları pahasına görevlerini yerine getirme gayreti içerisindeler. Yaşadığımız sorun ve sıkıntılar maalesef son zamanlarda bir çok meslektaşımızı görevi başında kaybetmemize neden oldu. Gerçekçi olmayan beyan süreleri mesleğimizin üzerindeki stres kaynağı haline geldi. Sürekli yetişecek mi, uzatıldı mı stresi yaşamaktan yorulduk. Beyan süreleri mutlaka gerçekçi ve uygulanabilir bir yapıya kavuşturulmalıdır. Yetkileri sınırlı, sorumlulukları geniş mali müşavirlik ve yeminli mali müşavirlik mesleğinin, yetki ve sorumluluğunun dengeli bir yapıya kavuşturulması gerekmektedir. Taleplerimiz mesleki çıkar elde etme talebi değildir. TÜRMOB ülkemizde muhasebe mesleğinin yapılabilir olması ve bundan tüm toplum kesimlerinin katma değer elde etmesini talep etmektedir.?ifadesinikullnadı.

Tanrıövensözlerinin sonunda ?Arabuluculuğun´ meslek mensuplarına verilmesi talebini yineleyip, meslektaşlarının bazı taleplerini yetkililerin  dikkatine sundu ?Azami iş kapasitesi kotanın getirilmesi, yeni işyeri açacak meslek mensuplarına KOSGEB desteğinin verilmesini arabuluculuğun meslek mensuplarına verilmesi SMMM´lerin beyanname ve finansal tablo imzalamaktan doğan sorumlulukları yeniden düzenlenmelidir.?

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da