MUHTARLAR YOL PARK ÇEVRE DÜZENİ İSTEDİ

MUHTARLAR YOL PARK ÇEVRE DÜZENİ İSTEDİ

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, muhtarlar toplantısında elde edilen istekleri tasnif ederek 2013 çalışmalarına alacaklarını söyledi.

Başkan Bekir Yıldız, Kocasinan Belediye sınırları içindeki mahalle muhtarıyla Kayseri Denizi'nin kıyısında Muhtarlarla 2013 Bahar Toplantısı  yaptıklarını hatırlatarak, “Toplantıda; muhtarlarımızın 2013 yılı çalışmaları kapsamında Büyükşehir ve Kocasinan Belediyesi ile Elektrik Şirketi, Kaski ve Kaygaz’dan isteklerini, beklentilerini, şikayetlerini yazılı olarak aldık" dedi.

 

 

Kayseri Denizi'nin Kıyısı’nda Kuşçu Mahallesi'nde yapılan toplantıya 2014'te  Kocasinan Belediyesi'ne bağlanacak köy ve beldelerin muhtarlarıyla belediye başkanlarının da katıldığını belirten Başkan Bekir Yıldız," Muhtarlarla yaptığımız yılın ilk toplantısında istek ve beklentilerini aldık. Yaz ve sonbaharda birer toplantı daha yapacağız" diye konuştu.

 

 

Belediye personelinin hizmet amaçlı olarak mahalleleri sürekli dolaştığını vurgulayan Başkan Bekir Yıldız," Mahalleleri gezen personel gördüğü eksikleri ilgili birime aktarıyor. Yaptığımız anketlerle, telefon, faks, elektronik posta, dilekçeyle vatandaşımıza ulaşıyor, isteklerini alıyoruz.  Fakat mahallenin temsilcisi muhtardan da fikrini ve beklentilerini de alarak mahallelerin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Mahallelerimizin çok şükür artık çok büyük ihtiyaçları kalmadı. Zaten muhtarların beşte biri de mahallesinin eksiği olmadığını ifade edip teşekkür etmiş. İhtiyaçlar hiçbir zaman bitmez ancak önemli olan hayatın akışını engellemeyecek boyutlarda tutabilmektir. Muhtarlarımızın Kocasinan Belediyesi’nden isteklerini ilgili birimlerimiz analiz etti. Büyükşehir Belediyesi, Elektrik Şirketi, Kaski ve Kaygaz’dan istekler ilgili kurumlara gönderildi. Bizden istekler ise; yeni yolların açılması, park yapılması, yeni yapılanan bölgelerde çevre düzenlemesi, oyun grubu, muhtarevi, yaya yolu, asfalt ve mezarlık düzenlemesi başlıklarında toplanıyor” şeklinde bilgiler verdi.

 



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı