MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ KAYSERİ 2-1 KASIMPAŞA

MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ KAYSERİ 2-1 KASIMPAŞA

Spor Toto Süper Lig´in 32. haftasında İstikbal Mobilya Kayserispor, taraftarı önünde Kasımpaşa´yı konuk etti.

Spor Toto Süper Lig´in 32. haftasında İstikbal Mobilya Kayserispor, taraftarı önünde Kasımpaşa´yı konuk etti. İlk yarıyı 1-0 mağlup tamamlayan Kayserispor, 90 dakika sonunda sahadan 2-1 galip ayrılarak muhteşem bir geri dönüşe imza attı.

Süper Lig´in 32.haftasına galibiyet hasreti ile giren Kayserispor, Kadir Has Stadyumu2nda konuk ettiği Kasımpaşa´ya karşı 1-0 geriye düşmesine rağmen, ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 2-1 galip ayrılmasını başardı.

Mücadelenin ilk yarısına son derece istekli başlayan Kayserispor´da 17. dakikada sol taraftan kazanılan korneri kullanan Deniz Türüç´ün ceza sahasına gönderdiği topa karambolde son dokunan Hajradonovic büyük bir tehlikeyi önledi. 24. dakikada Cherry´nin kullandığı kornerde ön direkte iyi yükselen Sapunaru´nun kafa vuruşu az farkla auta gitti. 27. dakikada paslaşılarak kullanılan kornerde topla buluşan Hajradinovic topu ceza sahasına gönderdi. İyi yükselen Koita net bir kafa vuruşu yaptı. Lung güçlükle çelse de topu önünde bulan Ben Youssef, meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi ve Kasımpaşa Kayserispor deplasmanında 1-0 öne geçti. 35. dakikada organize gelişen Kasımpaşa atağında Hajradinovic sol çaprazdan pasında ceza sahası içinde İlhan´ın şutu Sapunaru´ya çarparak kornere gitti. 44. dakikada Atilla´nın şutu ceza alanı çizgisindeki Pavelka´nın eline çarptı. Hakem, Pavelka´yı ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı bıraktı ve Kasımpaşa sahada 10 kişi kaldı. Karşılaşmanın ilk 45 dakikası konuk takım Kasımpaşa´nın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısı ise ilk yarıya oranla daha çekişmeli geçti. 47.dakikada İstikbal Mobilya Kayserispor´dan Varela´nın şutu az farkla auta gitti. 73. dakikada Kasımpaşa atağında Trezeguet´in pasına sert vuran Hajradinovic´in şutunu kaleci Lung kornere çıkardı. 76.dakikada Varela´nın ceza alanına yaptığı ortaya kafa vuruşu gerçekleştiren Gyan takımına beraberliği getiren golü attı ve skor levhası 1-1´i işaret etti. 79. dakikada oyuna giren Mensah buluştuğu ilk topta ceza alanına yaptığı ortaya defansın üstünden kafa vuruşu yapan Gyan takımını öne geçiren golü attı ve Kayserispor, Kasımpaşa karşısında Gyan´ın golleri ile 2-1 öne geçmeyi başardı. 83. dakikada gelişen Kayserispor atağında Artem Kravets´in şutunu kaleci Scuffet kornere çıkardı. Karşılaşmada başka gol olmayınca ev sahibi ekip İstikbal Mobilya Kayserispor, Kasımpaşa´yı 2-1 yendi ve 3 puanın sahibi oldu.

Kayserispor bu galibiyetle puanını 40´a çıkarttı ancak 40 puanlı takımlar arasında averaj farkı ile 11.sırada yer aldı. Kasımpaşa ise 38 puanda kaldı.

 



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı