MUSA VE TAYLAN, ERCİYESSPOR´DA

MUSA VE TAYLAN, ERCİYESSPOR´DA

2 OYUNCU İLE DE SÖZLEŞMELER İMZALANDI

PTT 1. Lig´de transfer yasağı uyarısına rağmen ara transferde futbolcular ile anlaşma sağlayan Kayseri Erciyesspor´da 2 oyuncu ile sözleşme imzalandı. Sivasspor´dan ayrılan Musa Sinan Yılmazer ve Gençlerbirliği´nde forma giyen Taylan Antalyalı ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.
Sezonda 2. transfer döneminin son gününde hareketli saatler yaşayan Kayseri Erciyesspor, Sivassporlu Musa Sinan Yılmazer ve Gençlerbirliği´nden Taylan Antalyalı´yı sezon sonuna kadar kiraladığını duyurdu.
Erciyesspor´un son transferlerinden Musa Sinan Yılmazer´in kariyeri şöyle;
Futbola 2001 yılında Sakaryaspor altyapısında başlayan Musa Sinan, daha sonra 2006 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak burada as takıma yükselmiştir. Burada yarım sezon geçiren ve yalnızca bir lig maçında oynayan Musa Sinan, 2006-07 sezonu ortasında Sarıyer´e kiralık olarak gönderilmiştir. 2007-08 sezonu başında ise bonservisiyle birlikte Sarıyer´e transfer olmuştur. Sezonu burada tamamlayan futbolcu 2008-09 sezonu başında ise Denizlispor´a imza atmıştır. Burada bir sezon kalan futbolcu 2009-10 sezonunda Altay´a kiralık gönderilmiştir. Musa Sinan, 2010-11 sezonunda ise bonservisiyle birlikte Akhisar Belediyespor´a imza atmıştır. 2010-11 sezonun bitiminde takımdan ayrılma kararı alan futbolcu başka bir 1. Lig ekibi olan Giresunspor´la anlaşmaya varsa da Giresunspor´da yaşanan maddi sıkıntılar yüzünden kulübe imza atamayınca Akhisar Belediyespor´a geri dönmüştür. 2011-12 sezonunun ara transfer döneminde 2. Lig ekiplerinden Bandırmaspor´a transfer olan Musa Sinan, 2012-13 sezonu başında ise Bandırmaspor ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshederek Samsunspor´a imza atmıştır. Samsunspor´da geçirdiği iki sezonda 55 lig maçında forma giyen futbolcu 13 de gol bulmuştur. 2014-15 sezonu başında ise bonservis ücreti ve bir futbolcu karşılığında Sivasspor´a gönderilmiştir.
Kulüp tesislerinde sözleşmeye imza atan bir diğer transfer Taylan Antalyalı, sözleşme sonrası yaptığı açıklamada ?Sezon sonuna kadar Kayseri Erciyesspor forması giyeceğim. Umarım güzel bir sezon geçiririz? ifadelerini kullandı.
Genç orta saha oyuncusu Taylan Antalyalı´nın kariyeri ise şöyle;
2006´da yaşadığı şehrin futbol takımı Muğlaspor´un altyapısında futbola başladı. Burada 3 sene forma giyen Taylan, hocası tarafından orta sahada görevlendirildi. 2009 yılında Bucaspor altyapı avcıları tarafından keşfedilen Antalyalı, 35.000 TL karşılığında Bucaspor´a transfer oldu ve 2011 yılına kadar Bucaspor´un alt takımlarında forma giydi. 2012 yılında Bucaspor ile profesyonel sözleşme imzalayan Taylan, sözleşme imzaladıktan iki gün sonra Kasımpaşaspor maçında ilk kez 1. Lig´de forma giydi. Gösterdiği performansla Feyenoord, Ajax, Beşiktaş ve Galatasaray gibi takımların dikkatini çeken Taylan, 2014-2015 sezonu öncesi Süper Lig ekibi Gençlerbirliği´ne transfer oldu. 2009 yılında ilk kez U-15 takımında forma giyen Taylan, 2011 yılında Türkiye´nin U-16 takımında forma giydi ve 12 maça çıkıp 4 gol atarak göz doldurdu. Sezonun devamında U-17 takımında forma giyen Antalyalı, 11 maça çıkıp 5 gol kaydetti. 2012 yılında ise U-18 takımına kadar yükselen Taylan, 11 maça çıktı 5 gol kaydetti ve U-18 takımında kaptanlığa kadar yükseldi.
Kayseri Erciyesspor´da transferin son gününde 2 transfer daha kadroya eklenirken, İlhan Parlak Gaziantepspor ile Mustafa Öztürk Tokatspor ile ve Zülküf Özer ise Alanyaspor ile sözleşme imzaladı. (SPOR SERVİSİ)



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak